2777
2789

یکی از جاری هام این شکلی دست میده 

خدا خیرت بده خیلی توی ذهنم دنبال یه کلمه که توصیفش کنه بودم🤣🤣🤣🤣

البته من مشکلی با هیچ کدوم از جاری هام ندارم. 

این جاری هم کلا مدلش همینه ... با همه همینطور دست میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرای همسرمو هیچ وقت تو حالت نرمال ندیدم همیشه تو قیافن با خودشون قهرن 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آره بعد میگیره شوهرمو شلپ شلپ ماچ میکنه و قربون صدقه ش میره و مضخرف میبافه و از خودش تعریف میکنه و عروس رو بد جلوه میده و کلیپ مادر فلانه بیساره نشونش میده و گوششو پر میکنه و یه سره مضخرف میبافه که بچمو نزنی اذیتش نکنی تو خونه کار نکنه و .... بیا پیش خودم پسرم ،مادر خوبه، زن به درد نمیخوره، اذیتت میکنه و ... تهشم خودشو آدم مظلوم و خوبی جلوه میده🚶🏼‍♀️

منم اینطورم ک😂

واقعا چرا؟ادم حالش بهم میخوره .چیو میخان ثابت کنن

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
حاجی پشمامممممم ماهی مرده   مگه داریم تعبیر از این زیباتر ازاین رساتر وگویا تر وروانترو واضحت ...

بخدا هر وقت مادر شوهرم دست میده حس میکنم دستم میخواد از تو دساش لیز بخوره

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

من عروسم 

وقتی دیدم اونا باهام اینجوری معاشرت میکنن منم دیگه شدم لنگه ی خودشون حتی خاهر همسرم توقع داشت من بیفتم جلو پاش بهش سلام کنم منم مث خودش رومو برگردوندم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

ماهی ازون برون 

ماهی قزا الا

🎵🎶🎤🐟🐟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡