2777
2789

سلام بچه ها چرا ی سری ادم ها به اسم امام ها و اماحسین و اهل بیت و اسلام به همه ظلم میکنن و خدا هم اصلا صداش در نمیاد و هیچی نمیگه و حق مظلوم پایمال میشه

خداادم ظالمودوست داره 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظالم به وقتش همچین تو همین دنیا میفته تو کاسش خودش حلقش باز میمونه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

چون شکا دلتون خوش کردید به عدالت الهیی

خدا به شما توان داده حقتون رو بگیرید

سعی کنین مظلوم واقع نشید 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

چون شکا دلتون خوش کردید به عدالت الهیی خدا به شما توان داده حقتون رو بگیرید سعی کنین مظلوم واقع نش ...

😭😭😭😭😭اره حرفتون درسته ولی چرا هیچ وقت حق پیروز نمیشه و کسی که بد ذات هست موفق میشه 

همین که کاریشون نمیکنه خطرناک ترین حالته، فقط دارن براشون گناه مینویسن ، بالاخره میمیرن میرن اون دنیا ، اونجا تا ابد دهنشون سرویسه

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

منم دقیقاهمین فکرومیکنم وبشششدت شاکی ام.بااینکه ازمن مهربوننرودلسوزترو..ندیدم ولی ازاول زندگیم یه روزخوش ندیدم بعدازدواجمم بدتررر شدنمیدونم حکمت بدبختی کشیدنمون چیه بااینکه خدامیتونه بایه اشاره دنیاروگلستون کنه..حسسسابی خستم خییلی