2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭😭😭اره حرفتون درسته ولی چرا هیچ وقت حق پیروز نمیشه و کسی که بد ذات هست موفق میشه 

دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوس

یعنی با سیاست پیش برو 

همه چی‌ با تلاش و سیاست و مرموز بودن پیش میره

تمام توانت رو بذار به هر نحوی بهت ظلم نشه

به هرحال دنبا هم دار مکافاته

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

چون هرانتقامی درجا گرفته نمیشه، شاید ماهها سالها بعد شایدم اخرت، خدا ناعادل نیست ونمیذاره حق کسی ضای ...

دقیقا همینه. آآآخرش باید پس بده طرف. حتی اندازه یه حرف نابجایی که زده  منکه دلم به این خوشه. هرجا حقی ازم ضایع میشه یخورده بیخیال میشم . چون میدونم ته تهش بی هیچی برای طرف تموم نمیشه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

از اونجایی که خودم یکبار تجربه نزدیک به مرگ رو تجربه کردم برای همین خیلی به اون دنیا اعتقاد دارم 

اما درباره این آدم ها دو رو 

برنامه زندگی پس از زندگی یک آقا تعریف میکرد خودش رو تو یک دشت میبینه 

یک دشت سرخ با کلی میمون 

که یکی از میمون ها خودش رو به آقا معرفی می‌کنه 

اون آقا میگه از شوک زبونم بند اومد 

می‌گفت اون میمون رو میشناختم 

سینه زن امام حسین بود 

اصلا حاجی بود 

خیلی تعجب کردم 

همین حاجی گفت اگر امام زمان رو دیدی بگو شفاعت ما رو بکنه و آدم بشیم 

اینو تعریف کردم بگم که خدا به اعمالشان آگاه هست 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

به چشم دیدم که دو نفر از آشناها خیلی سال بعد از ظلمشون، بلایی سرشون اومد که راضی بودن به مرگ، دقیقا وقتیکه همه ما ظلمشونو فراموش کرده بودیم 😏

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
از اونجایی که خودم یکبار تجربه نزدیک به مرگ رو تجربه کردم برای همین خیلی به اون دنیا اعتقاد دارم&nbs ...

ابجی براچی وقتی بی عدالتی میبینه خدا منو ببخشه منکر همه مقدسات میشم خودمو لعنت میکنم  ابجی کمکم کن 😭😭😭😭😭😭

با ذکر مثال لطفا

مثال زیاد بوده دور برم. دیر زود داره سوخت سوز نداره.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
ابجی براچی وقتی بی عدالتی میبینه خدا منو ببخشه منکر همه مقدسات میشم خودمو لعنت میکنم  ابجی کمکم ...

عزیزم چیشدع چرا گریه می‌کنی 

میخوای حرف بزنیم ؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

منم دقیقاهمین فکرومیکنم وبشششدت شاکی ام.بااینکه ازمن مهربوننرودلسوزترو..ندیدم ولی ازاول زندگیم یه رو ...

😭😭😭😭😭ابجی من دلم سوخته بدترم از تو خیلی چیزها دیدم