2777
2789
عنوان

اگه هیچوقت یادم نره چی

97 بازدید | 17 پست

بچه ها من ۳ ماه از جداییم میگذره ولی شدیدا دلتنگم و همش یاداون روزای خوب میوفتم خاطره های خوب چه تایم خوبی باهم داشتیم و حیف که همچیو خراب کردیم و خراب کردن

همش این فکر تو سرم رژه میره اگه هیچوقت فراموش نکنم چی اگه تا ابد اینجوری دلتنگ بمونم چی اگه خوب نشم چی

نیاز به دلداری دارم شدیداااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو منی که چندین سال گرفتارش بودم میگم میگذره فرصت بده

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒

چجوری این اتفاق افتاد

یهو خیلی یهویی یه قضیه ای پیش اومد و نخواست تلاش کنه از اون چالش بیایم بیرون و جا زد

منم تنهایی نمیتونستم شرایطو درست کنم جدا شدیم

البته دوست بودیم ۴ سال رابطه خیلی خوب

تا ی جایی سوگواریتو کن از یه جای به بعد خاطرات ک میاد بالا ردش کن .نرو ت فکر و ب خاطرات پرو بال نده هی نگرد تو گذشته چ بخوای چ نخوای جدا شدی و الان وقتشه بیای تو این لحظه ..اینکه دلتنگی میکنی فقط کار ذهن و افکارته ..کافیه فکرش ک اومد همون اول قیچی کنی فکرو ..نذاری فکرت جمله بگه ک بری تو داستان گذشته..

چندین سااال؟😢

بله من چندین سال گرفتار بودم اما خوشحالم بالاخره اون سم رو از زندگیم حذف کردم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒