2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دیوونه ای؟من مطمئنم تو خیلی زیبایی فقط اعتماد ب نفست پایینه..کی گفته ک چاقا زشتن؟من افراد چاق ج ...

اره میشه متاسفانه پشتکار ندارم  یکماه ورزش بعد ول میکنم حس میکنم باشگاه برم خوبه 

طناب نمیتونم نفسم بند میاد 

اره میشه متاسفانه پشتکار ندارم  یکماه ورزش بعد ول میکنم حس میکنم باشگاه برم خوبه  طناب نم ...

اصلا ربطی نداره..بقول خودت فقط باید پشتکارتو زیاد کنی باید واسه هدفت بجنگی و تلاش کنی مطمئن باش با این وضعیت اگه باشگاهم بری بعد ی مدت ول میکنی واسه خودت هدف بزار ک تا فلان تاریخ باااید لاغر شم و براش تلاش کن

مستقیم نه میترسم لج کنه ،،چندبار غیر مستقیم گفتم اثر نکرده 

نه ک باعصبانیت بگی..خیلی ملایم و دوستانه سر صحبتو باز کن..بعدش بگو اگه خودت جای من بودی اذیت نمیشدی این رفتارا رو ببینی و...

نه ک باعصبانیت بگی..خیلی ملایم و دوستانه سر صحبتو باز کن..بعدش بگو اگه خودت جای من بودی اذیت نمیشدی ...

میگه نه اینجوری نیست و فلان ،کلا اشتباهشو یا قبول نمیکنه یا هم میگه از دفعه بعد توجه میکنم بهت که فقط یبار اینکارو می‌کنه باز برمیگرده تنظیمات کارخانه 😑😑

میگه نه اینجوری نیست و فلان ،کلا اشتباهشو یا قبول نمیکنه یا هم میگه از دفعه بعد توجه میکنم بهت که فق ...

به نظرم ی کار کن..بیا تو توجهتو بهش خیلیییی بیشتر کن بیشتر بهش محبت و ابراز علاقه کن کارایی ک دوس داری اون بکنه حرفایی ک دوس داری اون بزنه رو تو ب اون بگو یجوری ک بفهمه رفتارت عوض شده شاید جواب داد و متوجه شد !!نمیدونم راهکار درستیه یا نه😬