بچه ها ساعت تقریبا ۹شب زنگ زد منم خونه تنها بودم البته شوهرم ساعت ۸میاد ولی ی سری خرید داشتیم ک رفت بگیره و برگرده بعد مادرشوهرم زنگ زده بدون مقدمه بدون هیچ حرفی فقط یه سلام و احوالپرسی ساده میگه دخترم بچه بیار دیگه داره سنت میره بعدا نمیتونی بهش برسی من فقط۲۰سالمهههههه هااااا منم هیچی نگفتم و بحث رو عوض کردم بازم بحث رو آورد روش و گفت شاید اگه بچه دار نمیشی چی بزار معلوم بشه دیگه از الان بدونید دیگه گفتم ما اصلا تا حالا تصمیم جدی نگرفتیم تا الانم خودمون نخاستیم که بشه از اون لحضه به بعد فشارم رفته رو هزار نمیدونم چیکار کنم خدایا خب من بالاخره میخام بچه بیارم دیگه اخه تو چیکار داری هوووووف چیکار کنم با این مادرشوهر
😐ای بدبختی عجب گیری افتادیا.. من وهمسرم بچه نمیخایم اون بار مادرش گفت بیارین فقط لبخند زدم ب احترام همسرم چیزی نگفتم.. بچه چی اخه
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهمیت نده.. هروقت خودت وشوهرت خاستین بیارین.وامادگیشو داشتین. این موضوع کاملا شخصیه
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷