2777
2789
عنوان

کسایی که از hpv اطلاعات دارن بیان

213 بازدید | 17 پست

سلام

من خواننده چند سال خاموش نی نی سایتم و اکانتم تعلیق چند سال پیش و دیگه نیومدم خلاصه

اینو میگم که نیاین بگین مردی مردی 😆

آقا سوال اینه که

فردی که hpv داره، اگر از لوازم آرایشی مثل رژ لب و کانسیلر ما استفاده کنه ویروس بهمون منتقل میشه؟

من ناگزیر توی شرایطی قرار گرفتم که دیدم این فرد رفته و یکی دو تا از رژ لبامو بو میکنه 

و در نهایت یکم از یه مداد لب و کانسیلرم هم استفاده کرد (چون حدسم اینه که رعایت میکنه درکل گفتم خب دلش خیلی میشکنه الان بهش بتوپم و شاید چیزی نمیشه، ولی جهت اطمینان گفتم بیام بپرسم)

لطفا اگر علمش رو ندارید نظر ندید و فقط اگر میدونید دقیقا اینطور هست یا نه بگید که نه تو دل آدم الکی خالی شه نه خیال باطل ببنده به یه موضوع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی بعیده که از این طریق منتقل شه

مطمئنید؟ چون قشنگ نفسش به مایع رژم خورد

و اینکه از رژم استفاده هم کرد

قبلا شنیده بودم لوازم آرایشی و شخصی هم میتونه عامل انتقال باشه بغیر از مقاربت جنسی

اچ پی وی از تماس مستقیم ناحیه تناسلی با ناحیه تناسلی منتقل میشه و‌ اینطور ک شما میگین منتقل نمیشه&nb ...

اره منم بدم میاد

ولی انقدر سریع اتفاق افتاد که گفتم اگر الان چیزی بگم خیلی بدش میاد و میگه چون مریضه این رفتارو کردم باهاش

مطمئنید؟ چون قشنگ نفسش به مایع رژم خورد و اینکه از رژم استفاده هم کرد قبلا شنیده بودم لوازم آرایشی ...

اولا مگه این دوست تون اچ پی وی مثبت شده ؟ بعدش تب خال و جوش رو لبش داره؟ اگر هم داشته باشه باز به ندرت منتقل میشه از این طریق بیشتر همون رابطه لست .در کل زگیل تناسلی اونقدرا هم خطرناک نیست ۲۰۰ تا ویروسه چند نوعش منجر به سرطان میشن تو ایران هم شیوع نسبت به سایر کشورهای دنیا خیلی کمه

مطمئنید؟ چون قشنگ نفسش به مایع رژم خورد و اینکه از رژم استفاده هم کرد قبلا شنیده بودم لوازم آرایشی ...

وسروس اچ پی وی فقط از طریق رابطه جنسی انتقال پیدا میکنه.و بعضی از دکترا هم میگن که از طریق لیزر کردن موهای بدن(بیکینی) هم قابل سرایته و بعضی دیگه از دکترا این موضوع رو رد میکنن و میگن فقط از طریق رابطه جنسیه.درکل نگران نباشید

اولا مگه این دوست تون اچ پی وی مثبت شده ؟ بعدش تب خال و جوش رو لبش داره؟ اگر هم داشته باشه باز به ند ...

بله اچ پی وی مثبته که اومدم این تاپیکو زدم. 😐

این سه تا از سویه هایی رو گرفته که توی ظاهر امر اصلا زگیل و زائده ای در کار نیست و فقط ویروس بهش منتقل شده . الان هم کلا تحت درمانه ولی گفتم نکنه خودم توی رعایت کم کاری کنم و اون از دستش در بره چیزی بشه

بله اچ پی وی مثبته که اومدم این تاپیکو زدم. 😐 این سه تا از سویه هایی رو گرفته که توی ظاهر امر اصلا ...

نگران نباشید خیلی ها مبتلا به hpv هستند و هیچ علامتی ندارند کسی رو هم بیمار نمی کنند . وقتی علامتی نیست جوشی توخالی ترشحی از کجا منتقل شه ، زودتر می گفتی اینور و اصلا جای نگرانی نیست