2777
2789

ینی اول باید ویزا بگیرم کارایی ک بعدش باید بکنمو نمیدونم نخندیننن بم ولی اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم برا مهاجرت میشه راهنماییم کنید؟🥲

هزینه هام واگعیه ولی در آمدم کیکه

اولین و مهم‌ترین زبان یاد گرفتن آیلتس گرفتنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

خب اول باید ببینی شرایط کدوم ویزا رو داری ، بعد ببینی شرایط گرفتن اون چیه ، مدارک را آماده کرده و براشون بفرستی ، بعد منتظر بمونی. 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین و مهم‌ترین زبان یاد گرفتن آیلتس گرفتنه

اخه اصلا نگفته کدوم کشور ، آیلتس همه جا بکار نمیاد

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

باید ببینی کجا و از چه طریقی میخوای بری

تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، پناهندگی و ....

بعد زبان اون کشورو یاد بگیری و کارای ویزا و اقامتتو بکنی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

اول باید نوع مهاجرت رو تعیین کنی

تحصیلی؟ کاری؟

دوم باید ببینی رزومه لازم رو برای هر کدومش داری یا نه. اگه نه، رزومه سازی کنی

سوم باید اپلای کنی. یعنی پذیرش از دانشگاه بگیری برای ویزای تحصیلی. جاب آفر برای ویزای کاری

چهارم با مدارک تعیین شده و مورد نیاز وقت سفارت بگیری برای ویزا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اخه اصلا نگفته کدوم کشور ، آیلتس همه جا بکار نمیاد

ببین معمولاً کانادا و آمریکا و آلمان و اتریش و اینجور جاها می‌خوان برن دیگه خب اینجاهام که آیلتس لازمه دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین معمولاً کانادا و آمریکا و آلمان و اتریش و اینجور جاها می‌خوان برن دیگه خب اینجاهام که آیلتس لاز ...

بلکه خواست کشور دیگه ای بره😅😅

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
بلکه خواست کشور دیگه ای بره😅😅

مثلا

ببین معمولاً کانادا و آمریکا و آلمان و اتریش و اینجور جاها می‌خوان برن دیگه خب اینجاهام که آیلتس لاز ...

آمریکا تافل نمیخواد؟ 

المانم زبان آلمانی میخواد ، کانادا ممکنه فرانسه بخواد .

میخوای تحصیلی بری یا کاری یا سرمایه گذاری یا توریستی؟

کدوم کشور اصلا؟

من تحصیلی اوندم آلمان ۶ ماهه

بدون وکیل اومدم.وارد گروه های پرگار تو تلگرام بشی بدون هزینه کلی میتونی اطلاعات بدست بیاری سرچ کنی

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
خب اول باید ببینی شرایط کدوم ویزا رو داری ، بعد ببینی شرایط گرفتن اون چیه ، مدارک را آماده کرده و بر ...

خودم تصمیم دارم برم انگلیس..و اینکه ینی چی شرایط کدوم ویزارو داشته باشی و اینا من اصلا از هیچی سردر نمیارم واسه دانشگام میخوام برم

سخته بنظرت اوکی کردن کاراش؟

ببخشید سوالم یکم زیاد شد💕🥲

اول باید زبانت فول باشه جیبت پر پول باشه تحصیلاتت هم عالی باشه ک با این سوالت بنظر میاد زبان و تحصیلاتو نداری

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
میخوای تحصیلی بری یا کاری یا سرمایه گذاری یا توریستی؟ کدوم کشور اصلا؟ من تحصیلی اوندم آلمان ۶ ماهه ...

میخوام واسه سال اول دانشگام بیام اما اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم

تو تلگرام چی سرچ کنم بیاره بالا؟🥲

خودم تصمیم دارم برم انگلیس..و اینکه ینی چی شرایط کدوم ویزارو داشته باشی و اینا من اصلا از هیچی سردر ...

به چند تا دفتر مهاجرتی زنگ‌بزن مشاوره رایگان بگیر 

بعد خودت شروع کن توی اینترنت گشتن وقت بزارم همه نکات رو یاد بگیر بعد شروع کن