2777
2789
عنوان

کسانیکه تو عقد جدا شدن چند وقت بعد حالتون بهتر شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 50 پست
اگه دوست داشت ک کاری نمیکرد بری هم تورو دوس داشت هم کارای اشتباهشو! بلخره باید یکیشو انتخاب میک ...

اره تمام نگرانیم همین بود گفتم من دوسالم عقد بمونمو فرصت بدم اگ بعد ازدواج سر ی مشکل دوباره رف چی کنم

بچه دارشدم و...مجبور شدم پا رو دلمون بزارم با تموم عمو غصه و سختیاش

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
شما اگه ریشه ای فکر کنی ،میبینی این آقا از لحاظ روحی هر بار بار به یه چیز اعتیاد داشته ،مطمعنا اینار ...

اره مشاورم گف ممکنه  بعدازقمار باز ب س چیز دیگ وابستگی پیدا کنه و زندگی پرچالشی داری و شاید بچت هم ب ارث ببره

چون دارو افسردگی هم مصرف میکرد و نمیدونستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم سخته ای خدا سر هیچکس نیاد 😭 دیگ نیومد التماس و اینا راضی شده به طلاق؟

چرا بازم ی پیام بلند تو گروه خانوادگیمون نوشت ک ریشه منو زندگیمو ازم کرفتین و کاش اینکارو با زندگیم نمیکردین

ما واقعا چندبار فرصت دادیم اما تو عقد از اول مشکل دیگ باید ب خودش میومد🥺

دلم براخانوادمم میسوزه مادرم خیلی محکم موند جلوم ک نرم تو زندگی با ی بچه برنگردم الانم همش گریه هامو میبینه خیلی ناراحتشم

اره تمام نگرانیم همین بود گفتم من دوسالم عقد بمونمو فرصت بدم اگ بعد ازدواج سر ی مشکل دوباره رف چی کن ...

هعی سخته..

ولی قوی باش..یروزی یکی سرراهت قرار میگیره ک اینارو میشوره میبره و ب تصمیمت افتخار میکنی.

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
چه خوب گفتی ..من پشیمون نیستم از جداییم واقعا با اون آدم بدبخت میشدم اما دلم یاد حس و حال و شور اونم ...

عین من 

چقدر درکت میکنم💔

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
چه خوب گفتی ..من پشیمون نیستم از جداییم واقعا با اون آدم بدبخت میشدم اما دلم یاد حس و حال و شور اونم ...

اگ واقعا میدونی و الان خوشبختی بنظرم خوشحالیو ب خودت برگردون درسته سخت بوده و گذشته اما با شوهرت و بچه هات کلی میتونی خوش باشی و خداروشکر کنی

ادم بعد از طلاق از سرنوشت نامعلوشم خیلی میترسه😔ک نکنه بدتری بیاد نکنه باز شکست بخورم و دروغ بگن و...

چندتا از تاپیکاتو خوندم و گریم گرفت داری کار درستو میکنی هرچند خیلی سخته

خیلی سخته خیلی

گاهی اوقات ک بهش فکر میکنم نفسم بالا نمیاد چند ثانیه😭

چرا بازم ی پیام بلند تو گروه خانوادگیمون نوشت ک ریشه منو زندگیمو ازم کرفتین و کاش اینکارو با زندگیم ...

ای خدا بیچاره همسرت بیچاره شما😔

آخ آره آدم درد خودش کم بزرگه غصه خوردن های پدر و مادر هم آدم رو خیلی ادیت میکنه من پدرم موهاش سفید شد مامانم مریض شد الهی بمیرم براشون😔 بلاخره غصه بچشونو میخورن

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
هعی سخته.. ولی قوی باش..یروزی یکی سرراهت قرار میگیره ک اینارو میشوره میبره و ب تصمیمت افتخار میکنی.

مرسی عزیزم اما دلم قوی نبودنو میخاد 

دلم میخاد انقدر بیمشکل بودم ک دغدغم چیزای مسخره بوذ

ن اینقد مشکلات بزرگ😔

ای خدا بیچاره همسرت بیچاره شما😔 آخ آره آدم درد خودش کم بزرگه غصه خوردن های پدر و مادر هم آدم رو خی ...

اره بنده خدا ها

دوس دارم ب نقطه ای برسم ک بهش بی تفاوت بشم

الان فکر میکنم بره ازدواجم کنه اشک تو چشامه نمیدونم چرا اینطور شدم😔

اره بنده خدا ها دوس دارم ب نقطه ای برسم ک بهش بی تفاوت بشم الان فکر میکنم بره ازدواجم کنه اشک تو چ ...

نه گلم هر چقدرم بگن راحته و اینا فراموش نمیشه همیشه ی گوشه ذهن آدم میمونه خصوصا شما که متنفر هم نیستی ازش اما تنها چیزی که کمک میکنه حالت بهتر بشه زمان هست باید زمان بگذره که از دردت کم بشه شاید چند مدت که بگذره به همین نقطه برسی اما الان زوده یکی دو روز نمیشه واقعا من ۲ سال گذشته هنوز....

نه گلم هر چقدرم بگن راحته و اینا فراموش نمیشه همیشه ی گوشه ذهن آدم میمونه خصوصا شما که متنفر هم نیست ...

اره دوس دارم مغزمو جدا کنم از سرم😔

چقد زندگی مزخرفه همش بدبختیه

اره دوس دارم مغزمو جدا کنم از سرم😔 چقد زندگی مزخرفه همش بدبختیه

زندگی به ی سری آدم ها خیلی سخت میگیره نمیدونم‌چرا!

مرسی عزیزم اما دلم قوی نبودنو میخاد  دلم میخاد انقدر بیمشکل بودم ک دغدغم چیزای مسخره بوذ ن ای ...

همیشه ک ما هرچیزی ک میخوایم واسمون اتفاق نمیوفته..

بعدشم طلاق ممکنه واس هرکسی پیش بیاد فقط تونیستی ک.. یه قانونه..فک کن هزار نفر همزمان باتو دارن جدا میشن..

بعنوان یه باخت بهش نگا نکن..

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
همیشه ک ما هرچیزی ک میخوایم واسمون اتفاق نمیوفته.. بعدشم طلاق ممکنه واس هرکسی پیش بیاد فقط تونیس ...

اره میدونم اما من چون خودم خیلی احساسیمو بلاخره این ی سال تحت تاثیر محبتهاش بودم و از لحاظ اخلاقی مثل دست بزن یا دعوا مورد خاصی نداشتیم 

و یاد گریه هاش میوفتم ک میگ ولم کردی 

جداییو برام سخت کرده خیلی عذاب وجدانم اضاف کرده