2777
2789
عنوان

کسانیکه تو عقد جدا شدن چند وقت بعد حالتون بهتر شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 50 پست
هفت سال گذشته دیگه بچه دارم شوهر دارم ذهنم درگیر زندگیمه اما همیشه یه غمی به دلمه انگار تمام حس جوون ...

علت جدایی شما چی بود؟؟

چقد سخت

دوستش داشتی؟؟؟

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
هفت سال گذشته دیگه بچه دارم شوهر دارم ذهنم درگیر زندگیمه اما همیشه یه غمی به دلمه انگار تمام حس جوون ...

وقتی ادم‌مجبوره چیکار باید کنه😭

کاش خدا دو ادمی ک تو سرنوشت هم نیستنو سرراه هم نزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست گفتن دیگ بهش فکر نکن

خیلی سخته 

چون خیلی مهربون بود و‌محبت میکرد

اشتباه میکرد‌دروغ‌میگفت‌ اما خب دوستم داشت و‌دوسش داشتم

اما با این بی اعتمادی چ کنم

ترسیدم برم‌تو زندگی بعد چندسال جدا شم😭

شما تصمیم خودت رو گرفتی؟ اخه گفتی دلت میسوزه بخاطر التماس های همسرت 

همه دلم میسوزه برا اون هم برا خودم

هم فکر ب اینکه دیگ نمیبینمش اذیتم میکنه

تصمیم ک اره اما خب همش میگم کاش راهی داش

خوبه دوباره فرصت بدم

هرچند کارای طلاقو‌داریم‌میکنیمو همه فهمیدن😭

تاپیکام بخونی‌متوجع میشی  بعد عقد خیلی جریانا‌پیش‌اومد ی‌سری چیزاهم‌ نگفته‌بودن  خیلی ب ...

خوندم کار درستی کردی اصلأ پشیمون نباش اینا نمی تونن ترک کنن و بسیار خطرناک هست سرت رو گرم کن با یه آموزش یا ورزش ....برنگرد 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
همه دلم میسوزه برا اون هم برا خودم هم فکر ب اینکه دیگ نمیبینمش اذیتم میکنه تصمیم ک اره اما خب همش ...

الهی بمیرم ای خدا 

گریم در اومد برات 

😭  

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
نه اگه معتاده که اصن بهش فکر نکن،  خودتو نجات دادی پس

معنا ب مواد گف هشت شال پیش بودم

الان چیزی ازش ندیدم

اما برا قمارش میگف من تو این چندماه ی بار لغزش کردم کنارم باش و تشویقم کن 

من ببین چقد تغیر کردم

گفتمش من داش باورم میشد دیگ تو فکر اون سایت نیستی خاستیم کارا عروسی کنیم دوباره باورامو خراب کردی نمیتونم اعتماد بهت کنم

خیلی سخته  چون خیلی مهربون بود و‌محبت میکرد اشتباه میکرد‌دروغ‌میگفت‌ اما خب دوستم داشت و‌دوسش ...

اگه دوست داشت ک کاری نمیکرد بری

هم تورو دوس داشت هم کارای اشتباهشو!

بلخره باید یکیشو انتخاب میکرد..ک انگار بعد چندماه کار اشتباهو باز رفته..

مطمئن باش تصمیمت درسته چون الانم بخاطر نرفتنت اگه ترک کنه،بعد ازدواج شک نکن باز میرف سمتش

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
وقتی ادم‌مجبوره چیکار باید کنه😭 کاش خدا دو ادمی ک تو سرنوشت هم نیستنو سرراه هم نزاره

چه خوب گفتی ..من پشیمون نیستم از جداییم واقعا با اون آدم بدبخت میشدم اما دلم یاد حس و حال و شور اونموقم میوفته غم دلمو میگیره آنقدر عاشق بودم که حد نداشت الان دیگه اصلا احساسی ندارم فقط زندگی میکنم 

شما اگه ریشه ای فکر کنی ،میبینی این آقا از لحاظ روحی هر بار بار به یه چیز اعتیاد داشته ،مطمعنا اینارو ندید بگیری ،سراغ یه جور اعتیاد دیگه میره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خدانکنه عزیزم😭

میفهمم سخته ای خدا سر هیچکس نیاد 😭

دیگ نیومد التماس و اینا راضی شده به طلاق؟

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)