2777
2789
عنوان

کسانیکه تو عقد جدا شدن چند وقت بعد حالتون بهتر شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 50 پست
خیلی سخته خیلی گاهی اوقات ک بهش فکر میکنم نفسم بالا نمیاد چند ثانیه😭

من چون ازدواج کردم و خیلی دوسش دارم میخوام مدیون دلم نشم و تمام تلاشمو کنم ک ترک کنه اگ نشد و طلاق گرفتم دیگ حداقل نمیگم ک کاش بیشتر تلاش میکردم

من چون ازدواج کردم و خیلی دوسش دارم میخوام مدیون دلم نشم و تمام تلاشمو کنم ک ترک کنه اگ نشد و طلاق گ ...

اره منم میگم اگ ازدواج کرده بودم راحت بازم فرصت میدادم

اما از اول عقد همین درگیریو داشتیم ما ک باید اوج خوشیمون میبود😔

یا باید با ترس وارد زندگی‌بشمو‌بمونم

یا کلا تموم کنم قضیه رو

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ واقعا میدونی و الان خوشبختی بنظرم خوشحالیو ب خودت برگردون درسته سخت بوده و گذشته اما با شوهرت و ب ...

زندگیم خوبه عزیزم از تصمیمم هم پشیمون نیستم فقط کاش خاطره. ایجاد نمیشد و اصلا سر راه هم قرار نمیگرفتیم

زندگیم خوبه عزیزم از تصمیمم هم پشیمون نیستم فقط کاش خاطره. ایجاد نمیشد و اصلا سر راه هم قرار نمیگرفت ...

اره متوجهم همیشه ی‌ قسمت از ذهنت هست...

میشه بدونم چرا جدا شدی؟؟

آدم بی شعوری بود و مشکلات روحی داشت دو قطبی بود هر روز یجور باهام رفتار میکرد اصلا یچیز غیر قابل تحم ...

اها پس کار خوبی کردی جدا شدی

نازه تغیر رفتارم باعث میشه راحتتر جداشی و خوشت نیاد ازش