2777
2789
عنوان

کسی هست انشا خوب بنویسه؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 71 پست
اگه به دردت خورد تونستی برای مشکل منم دعا کن

حتما

انشاالله مشکتون رفع شه واقعا دسستتتون درد نکنه💖

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
بخدا بداهه میگم، دوستان هم تو تاپیک کمک میکنن، ایده میگیرم ادبیش، میکنم فقط همین

خیلی خوب مینویسی👏

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب مینویسی👏

بهتون درخواست دوستی دادم مهربونن

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

نماز بینی شیطان را به خاک می مالد، شنیده ام اول سوال روز قیامت نماز است یارب در آنروز مرا از نماز گزاران قرار بده، عبادت تو افتخار من است، در محضر تو که تعظیم میکنم زنگار دلم گرفته و غم از چهره می زدایم

نماز بینی شیطان را به خاک می مالد، شنیده ام اول سوال روز قیامت نماز است یارب در آنروز مرا از نماز گز ...

چقدددررر گشنگگک😍

در کنج سینه قلبی دارم که در پیشگاه خداوند با هر رکوع و سجود غبارش زدوده می‌شود ، و ذهن ناآرامی که با نماز همچو طفلی در آغوش مادر آرام میگیرد، ای مهربان‌تر از پدرومادر، من نماز را دوست دارم و به آن عشق می ورزم، این فرموده دوست تو حسین بن علی ست

دیگه فکرکنم دو صفحه شد، آخرش هم بنویس عزت از اوست هر که را که بخواهد عزیز میکند

😍❤️❤️❤️😍

😍❤️❤️❤️😍

میشه درخواستمو قبول کنی؟

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
میشه درخواستمو قبول کنی؟

باش عزیزم