2777
2789
عنوان

کسی هست انشا خوب بنویسه؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 71 پست

چه هظی، می‌برد بنده وقتی در پیشگاه تو می‌گوید تنها تورا می پرستم و تنها از تو یاری میجویم، آری اینست عشق بازی خدا با بنده اش، من اینگونه باتو سخن می‌گویم و هزاران بار سپاس که مرا از آلودگی ها بوسیله نماز نجات دادی

نماز مایه برکت و آرامش زندگی من است معبودا ، سپاس که مرا از نمازگزاران قرار دادی و مرا هدایت کردی، تا بدینوسیله اراده ام تقویت شود و از تیرگی ها دور شوم، نماز نوری ست که ظلمات قلب مرا روشن ساخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسیی💖💖💖

اینجا یا پی وی؟

کجا بفرستم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

مسلمانان باید پنج بار در روز به نماز بپردازند، که این عمل به عنوان یک نشانهٔ تسلیم و اطاعت نشان داده می‌شود. همچنین، نماز به عنوان یک وسیله برای پاکسازی روح و جسم انسان از گناهان و ناپلیدی‌ها شناخته می‌شود. این عمل معنوی به مسلمانان کمک می‌کند تا با خداوند در ارتباط باشند و به راه راست هدایت شوند.

نماز همچنین به عنوان یک وسیله برای اجتماع و اتحاد مسلمانان نیز مورد تأکید قرار می‌گیرد. زیرا وقتی که مسلمانان همزمان و در یک جمعیت به نماز می‌پردازند، این عمل به وحدت و همبستگی آن‌ها افزوده می‌شود.

به طور کلی، نماز به عنوان یک عمل عبادی، اخلاقی و اجتماعی، اهمیت بسیار زیادی دارد و نقش بسیار مهمی در زندگی مسلمانان دارد. این عمل معنوی به آن‌ها کمک می‌کند تا روحانیت، تقوای دینی و اخلاق اجتماعی خود را تقویت کرده و در مسیر رضایت خداوند پیش بروند.

کی تموم میشه 

پل میان من وتو نماز است، دو رکعت نماز بندگی که می‌خوانم وجودم پر می‌شود از بوی عطر رازقی، بارخدایا سپاس که نماز را برای بنده ی ناچیزی چون من ، یک وظیفه قرار دادی تا از ظلمت به نور هدایت رهنمون شوم و مرا توسط نماز از فرش به عرش رساندی، نماز مرا از فحشا دور نگاه داشته و به ذهن من نظم بخشیده

هوش مصنوعی 

آهان گفتم اگر خودتون نوشتید عالیه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

همچنین، نماز به عنوان یک وسیله برای ارتباط مستقیم با خداوند شناخته می‌شود و به مسلمانان کمک می‌کند تا از فراموشی خداوند در زندگی روزمره‌شان جلوگیری کنند. این عمل معنوی به آن‌ها احساس حضور خدا در زندگی‌شان را می‌دهد و آن‌ها را به سمت رشد روحانی و دینی هدایت می‌کند.

بنابراین، نماز به عنوان یک عمل عبادی و معنوی، نقش بسیار مهمی در زندگی مسلمانان دارد و به آن‌ها کمک می‌کند تا روحانیت، تقوای دینی و اخلاق اجتماعی خود را تقویت کرده و در مسیر رضایت خداوند پیش بروند.

کی تموم میشه 
پل میان من وتو نماز است، دو رکعت نماز بندگی که می‌خوانم وجودم پر می‌شود از بوی عطر رازقی، بارخدایا س ...

نوشته خودتونه؟

تو با نماز روح و جسمم را پاکیزه کردی، و من شرمنده ام ازین همه خوبی و مهربانی تو، نماز موجب همبستگی میان من و هم کیشان، من است، مرا از افکار منفی دور می‌سازد چگونه شکر تورا بجا آورم که من ذره ای ناچیزم

اینجا یا پی وی؟ کجا بفرستم

پیوی الان بهت درخواست میدم

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش