2777
2789
عنوان

کسی هست انشا خوب بنویسه؟🥲

721 بازدید | 71 پست

ببخشید بچها یک کمک میدید لطفاً

من انشا نوشتنم بد نیست ولی بهمون موضوع دادن درباره اینکه چرا نماز میخوانیم انشا بنویسیم و باید حداقل دو صفحه بشه ولی من هیچی ایده ندارم، فردا اخرین روزیه که میشه تحویل داد و من واقعا به نمرش نیاز دارررم، لز اینترنتم نمیتونم وردارم چون مو بو مو بررسی میکنن تو اینترنت نباشه😮‍💨

کسی میتونه یه انشا قشنگ برام درباره دلیل نماز خوندن بفرسته بهم بگه بهش درخواست دوستی بدم پیوی برام بفرسته؟🥺💔 دعاتون میکنم بخدا❤️❤️❤️

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

همون از نت چندتارو قاطی هم کن بنویس نمیفهمن خیلی کتابی و کلمات گنده هم ننویس

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشا مگه ماله کلاس ۵ام نبود

وا معلومه که نه😂

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

من انشا نویسیم خوبه ولی فردا امتحان ریاضی دارم تهران تعطیل بشه میتونم بنویسم💔😂این چه موضوعیه ولی بچه های ما بودن اعتراض میکردن ی موضوع دیگه بده

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

کلاس چندمی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
همون از نت چندتارو قاطی هم کن بنویس نمیفهمن خیلی کتابی و کلمات گنده هم ننویس

نمیتونم تلاش کردم خیلی داغون شد🗿💔

انشا مینویسم با هزینه اگه خواستی درخواست بده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اگ برا مسابقه اینا نیس میفرستم برات

برا مسابقس اتفاقا😂

چرا نماز میخوانیم؟ براستی این سوالیست ک هرکسی طی سنش ازخودش میپرسید 

اری ما نماز را میخوانیم برای دل خودمان برای ارامش خاطر 

نمازخواندن ما برای خدا توفیری ندارد اما برای خودمان چ ها ک ندارد 

و.... حال ندارم دو صفحه بنویسم اینم ی کمک بهت بقیشو ادامه بده و چنتا مطلبم گلچین از نت.. ن ک همشو کپی کنی یکم از کلماتشون و لفظاشون استفاده کن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه