2777
2789
عنوان

کسی هست انشا خوب بنویسه؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 71 پست
من انشا نویسیم خوبه ولی فردا امتحان ریاضی دارم تهران تعطیل بشه میتونم بنویسم💔😂این چه موضوعیه ولی ب ...

دلبخواهیه هرکی خواست انجام میده ، معلممون اخه گفته بیست نمره مستمر میده اگر بنویسیم

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز یکی از پایه‌های اصلی اسلام است و در قرآن به شدت تأکید شده است. نماز، به عنوان ارتباط مستقیم با خداوند، فرصتی است که مسلمانان برای ابراز تسلیم و تعظیم خداوند و همچنین برای خواسته‌ها و نیازهای خود به او می‌یابند. همچنین، نماز به عنوان یک راه ارتباطی میان انسان و خداوند، فرصتی است برای تأمل و تفکر در معانی عمیق دینی و اخلاقی.

همچنین، نماز به عنوان یک روش تقویت اراده و اخلاق انسانی نیز مورد تأکید قرار می‌گیرد. زیرا در حین نماز، انسان باید تمام توجه خود را به خداوند بپردازد و از هر گونه افکار و عمل‌های منفی دوری کند. این تمرکز و تأمل در طول نماز، به افراد کمک می‌کند که اخلاق و اراده قوی‌تری داشته باشند.

به طور کلی، نماز به عنوان یک راهبرد مهم در رشد روحی و اخلاقی انسان‌ها، و همچنین برقراری ارتباط مستقیم با خداوند، اهمیت بسیار زیادی دارد و به عنوان یک وظیفه دینی برای مسلمانان لازم است.

کی تموم میشه 
نمیتونم تلاش کردم خیلی داغون شد🗿💔

خب مگه چیه چندتا  متن وانشارو بخون بدون چرا نماز میخونیم بعد بشین بنویس به این دلایل میخونیم دیگه

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
کلاس چندمی

دبیرستانیم

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
مهدکودکه اینجا

احتمالا زیر سیکل تحصیل کردی که نمیدونی انشا برای بعد دبستان هم هست☺️

برا مسابقس اتفاقا😂

پیدا شد کسی

اگه نه میخوای برات بنویسم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

من ایده میگن تونستی بنویس نتونستی درخواست بده برات می‌نویسم بگو باعث میشه با خدا ارتباط بگیریم و این تحرک باعث سلامتی میشه و سجده کردن انرزی های منفی رو از بین میبره و حالو خوب میکنه و ما برای نماز خوندن بدن خودمونو تمیز میکنیم و این خودش خوبه و اینکه در اون مدت آرامش میگیریم و کلی برکات تو زندگیمون میاد

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

به چت جی پی تی بده می‌نویسه

بگو انشایی بنویس برای این سن ، درباره نماز مسلمان ها و ... که اگه سرچ کنیم تو گوگل پیدا نشه

اونجوری نمی‌فهمه هوش مصنوعی نوشته

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
چرا نماز میخوانیم؟ براستی این سوالیست ک هرکسی طی سنش ازخودش میپرسید  اری ما نماز را میخوانیم ب ...

مرسی عسیسمممم

نماز یکی از پایه‌های اصلی اسلام است و در قرآن به شدت تأکید شده است. نماز، به عنوان ارتباط مستقیم با ...

وایی خودت نوشتی؟؟؟خیلی عالیه مرسی

نماز یکی از پایه‌های اصلی اسلام است و در قرآن به شدت تأکید شده است. نماز، به عنوان ارتباط مستقیم با ...

خودتون نوشتید؟

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

دلبخواهیه هرکی خواست انجام میده ، معلممون اخه گفته بیست نمره مستمر میده اگر بنویسیم

همون پس 

من اگه تهران تعطیل شه میام سه صفحه مینویسم برات😂💔

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......