2777
2789

عزیزای دلم خیلی حوصلم سر رفته تو گوگل که میزنم فیلم ایرانی قدیمی ها رو میاره یا اینکه فسیل و این فیلم جدیدا رو نمیشه دانلود کرد دید 😞😞😞😞دیشب فیلم تکخال رو دیدم حالا خوب بود با اینکه جدید نبود زیاد اصلا نمی‌دونم مال چند سال پیش بود . فیلم بگید که بشه تو گوگل دید می‌خوام وصل کنم ب تلویزیون ببینم تنهام بیکارم فیلم قشنگ و جدید بگید تو رو خدا 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم وگوش بسته رودیدی؟

اره عزیزم خیلی وقت پیش دیدم قشنگ بود

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
تو فلش میریزی؟؟ میشه بگی چجوری منم یاد بگیرم

ن عزیزم وای فای گوشی و تلویزیون رو روشن میکنم بعد میزنم رو بازتاباندن صفحه وصل میکنم میبینم اونجا

اگه اعصاب داری بی مادر و ببین 

چرا مگه چجوریع؟

ن عزیزم وای فای گوشی و تلویزیون رو روشن میکنم بعد میزنم رو بازتاباندن صفحه وصل میکنم میبینم اونجا

ممنون همینم بلد نیستم 🥴

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون همینم بلد نیستم 🥴

😅

فیلم غمگین نگید تو رو خدا طاقت ندارم 😞😞😞🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲فیلم عاشقونه و شاد این چیزا بگید مرسی عشقا

میشه اسمشو بگی 

زیاد انیمیشن دیدم چنتا از خوباش که یادم میاد ایناس

لئو فوق العادس

وال ئی

شرک و گربه چکمه پوش

داییناسور اینم هیجان انگیزه

داییناسور خوب خییلی باحاله

شیرشاه

پسرپاگنده

غارنشینان

تمام قسمتهای بنر سنجاب کوچولو خیلی خوشگله من با یه قسمتش کلی گریه کردم

دیگه فعلا یادم نمیاد

فیلم غمگین نگید تو رو خدا طاقت ندارم 😞😞😞🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲فیلم عاشقونه و شاد این چیزا بگید مر ...

زیرنظر رو دیدی؟خیلی خنده داره بدجور

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙