2777
2789

آخرای کلاس بود سرکلاس پیشه معلم بغل دستیم و دوتا عقبیام هی بهم میگفتن گوربه گوربه گربه بشه منه این گوربه عشق منه این گوربه و دیدن بهشون رو نمیدم میگفتن این چرا اصلا اینجا نشسته  به سطح ما نمیخوره و فلان....  دقیقا ۲۰ دیقه داشتن مسخرم میکردن

من با این حال اهمیت نمیدادم ولی مغزم داغ کرده بود دستمم می گزید،  خلاصه که پاشدم ی سیلی محکم حروم. بغل دستیم کردم و معلم پشممشم نبودن رفتیم دفتر با اینکه بغل دستیم حیوون و حیله گر و عفریطس گفت نه اقا شوخی کردیم من شکایتی ازش ندارم و بعد من ازش غذرخواهی کردم گفتم رفتید رو عصابم مجبور شدم اونم گفت نه حق داری

درهر حال کاره خوبی کردم نظرتون؟ 

نسل جدید چتونه واقعا 

دقیقا همچین صحنه ای رو تو مدرسه ی بزرگسالان از ی دهه ی هشتادی دیدم 

معلمم نهایت داد زد اینجا چاله میدان نیست 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.