2777
2789
خدایا کاش منم یه روز تاپیک بزنم،از بارداریم بگم..لذت ببرید ازین دوران عزیزای دل♥️

از خدا میخوام این روزهای سخت و شیرین پر از استرس رو نصییت کنه و هر چند تا بچه که خودت دوست داری تو بغلت بذاره 

خدایا دل خواهرم رو شاد کن و دامنش رو سبز کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدابزرگه عزیزم حتما هواتو داره😍😍

بله حتما 

برا پسر بزرگم که اولی بود چند شب اول رفتم خونه خواهرم مراقبم بود دیگه روم نشد بیشتر اومدم خونه با وجود اینکه پیش مادر شوهرم بودم اما حتی یه شب نیومد پیشم 

برا دومی هم تو خونه خودمون بودم خواهرم خودش بچه کوچیک داشت می اومد صبح تا بعدظهر بعد میرفت دیگه تنها بودم تا فردا صبحش هرچی شوهرم به مادرش گفت بیا گفت من نمیتونم زن باباش بیاد پیشش 

حالا برا این یکی نمیدونم میخوان چیکار کنند اون خواهرام پیشم نیستند فقط یکیشون 

شوهرم میگه غصه نخور ،خدا هست ،خودم هستم 

از خدا میخوام این روزهای سخت و شیرین پر از استرس رو نصییت کنه و هر چند تا بچه که خودت دوست داری تو ب ...

😭😭😭وای ممنون از کامنت قشنگت ،چقدر دلت بزرگه،هرچی از خدا میخوای بهت بده انشالله،بچه هات سلامت باشن و مایه سربلندی و افتخارت بشن♥️♥️♥️

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
😭😭😭وای ممنون از کامنت قشنگت ،چقدر دلت بزرگه،هرچی از خدا میخوای بهت بده انشالله،بچه هات سلامت باشن ...

گریه نکن خواهرم خدا بزرگه 

مادرم میگفت خزانه ی خدا پره 

حالا خودش صلاحت رو میخواد حتما بهترین ها نصیبت میشه 

ممنون از دعای قشنگت

بله حتما  برا پسر بزرگم که اولی بود چند شب اول رفتم خونه خواهرم مراقبم بود دیگه روم نشد بیشتر ...

راست میگه عزیزم

خدای به این بزرگی داریم

خداروشکر شوهرامون هستن.

مطمئن باش به بهترین شکل ممکن همه چی درست میشه

ان شاءالله این دوتا جوجه بسلامتی بیان بغلمون

خیالمون راحت بشه😍😍😍

آخر همان شد که نباید میشد...
ان شاءالله  امیدمون به خداست  امروز پاهام خیلی درد داره

اره والا.

من دیشب از لگن درد نمیتونستم راه برم

دیسکمم پاره اس

یوضعی داشتم