2777
2789

دوستان میدونم تو این دوره واقعا خیلی ادما بافرهنگ تر از قبل شدن من این سوالارو نمیتونم مستقیم از خواهر و مادر و بپرسم یا از دوستان برا همین اینجا میپرسم لطفا توهین نکنین

من تازه عقد کردم من و نامزدم سنمون کم نیست و ایشون خیلی هیجان دارن و اصلا قابل کنترل من نیستن و ازطرفی نمیخوام نسبت بهم سرد بشن ما باهم رابطه داریم نه کامل ولی هر دفعه استرس حاملگی رو دارم و قرص اورژانسی مصرف میکنم ولی نگرانم که برام در آینده مشکل پیش بیاد البته من وسواس قکری دارم هرچند هنوز باکره م ولی باز چون رابطه داریم و اینجا نمیتونم بیشتر بازش کنم خودم هر دفعه احتمال حاملگی میدم و هر دفعه مجبورم قرص بخورم خیلی نگرانم کسی ماما یا دکتر زنان یا تجربه داشته باشه بهم بگه واقعا مشکل داره یا نه چون تقریبا شاید یه روز درمیان مصرف کنم اقا هم اصلا عین خیالشون نیست فقط مثل بچه ها باید راضی بشه به اون چیزی که میخواد😔واقعا اعصابم خرده

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

از طرفی چون بچه نیستیم میگم اگه تو عقد حامله بشم واقعا ابروم میره و همه میگن دختره دیگه تو این سن نتونست خودشو کنترل کنه😒😭واقعا اعصابم خرده همسرمم اصلا گوششون بدهکار نیست تازه میخنده مسخرم میکنه که من شوهرتم مگه چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب یا باید یه قرص بدون عوارض بگیری و بطور مرتب و روتین مصرف کنی

ولی هربار حس خطر کردی بخوری اثر نداره که هیچ بدنتم نابود میکنی

اورژانسی دوبار در سال میگن نه دو روز در میان

ببین کامل نخوندم 

فقط قرص اورژانسی سالی دوبار بیشتر نباید مصرف بشه خطرناکه 

بجاش قرص ال دی بخور همیشه مطمعنم هست 

این کارو با خودت نکن من دوماه پیش یدونه اورژانسی خوردم چرخه پریودیمو مختل کرده

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

یک روز در میان قرص اورژانسی ؟؟؟؟

تمام هورمونات نظمش بهم میریزه 

نهایت ۲ تا ۳ بار در سال بهتره استفاده بشه 

هر بار استفاده اش هم تا چند ماه دوره ها رو نامرتب میکنه 

بهتره با همسرتون برید دکتر و باهاش صحبت کنید شاید ایشون رو متوجه موضوع کرد 

یا اگه برای آقا خیلی سخته زودتر عروسی بگیرید برین خونه خودتون 

من بعد عروسیم از شدت استرس یکی دو روزدر میان میخوردم ولی موقعی که اقدام به بارداری کردم دکترم گفت قرصا باعث تنبلی تخمدانت شدن و کیست به وجود آوردن یک سال طول کشید تا درمان بشم

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱
دختر خوب یا باید یه قرص بدون عوارض بگیری و بطور مرتب و روتین مصرف کنی ولی هربار حس خطر کردی بخوری ا ...

من میگرن دارم عزیزم با همینام سر درد میشم و قرص ضدبارداری نمیتونم مصرف کنم باید دیگه خیلی خاص باشه و متاسفانه همسرمم برخلاف تحصیلات و کت و شلوار و کارش بی نهایت بی شعور که منو درک نمیکنه 

من بعد عروسیم از شدت استرس یکی دو روزدر میان میخوردم ولی موقعی که اقدام به بارداری کردم دکترم گفت قر ...

من که کلا تنبلی تخمدانم دارم ولی واقعا فکر اینکه تو عقد باردار بشم عصبیم میکنه و حداقل دو سه ماه دیگه عروسی میگیریم