2777
2789
عنوان

قرض اورژانسی لطفا اونایی تجربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 82 پست
نه به من چه ربطی داره که عصبانی بشم فقط برام سوال پیش اومد که چطور قرص ال دی و میگی برام خوب نیست ول ...

گلم چون دکتر زنان چند وقت قبل برا تنبلی تخمدان رفتم بهم گفت چون میگرن داری قرص ال دی نمیدم امکان سکته و سر درد شدید هست و یه قرص دیگه دادت و منم چیزی در مورد قرص اورژانسی نپرسیدم چون تازه عقد کردم پیش نیومده اینم جایی خونده بودم یه سرچ کردم و در مورد ضررش نخونده بودم 

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
من مشکلی با تاپیک شما ندارم منظورم این بود اورژانسی به نظرت راه حل خوبیه 

نه عزیزم من خودم برا خودم مشکل درست میکنم بخاطر وسواس فکری که دارم البته الان دارم درمانش میکنم بله شما درست میگین من یه اشتباه رو میخوام از رو وسواس با یه اشتباه بزرگتر پوشش بدم بازم ممنوت از شما گلم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا هر شش ماه یه بار میتونی استقاده کنی اونم نکنی بهتره چون کلی عوارض داره

بله عزیزم اینجا دوستا گفتن من که کلا ترسیدم و اصلا مصرف نمیکنم و هرچی پیش بیاد مهم نیست چون شوهرمه و بقول بچه های نی نی سایت حرف مردم مهم نیست مهم سلامتیمه

😪😔سنم کم  نیست بیسوادم نیستم کارمندم تو اجتماع هستم ابجیمم چون کادر درمان اطلاعات میدم بهم ول ...

عزیزم قصد توهین نداشتم

معلومه درگیر وسواسی

طب سنتی چیه!!!!!! برو پیش روانپزشک. خیلی ام سریع

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم قصد توهین نداشتم معلومه درگیر وسواسی طب سنتی چیه!!!!!! برو پیش روانپزشک. خیلی ام سریع

میترسم اونجا برم دارو بهم بدن وابسته بشم بخدا خیلی نگرانم همسرمم که کلا یه ادم بی خیال و اروم برعکس من 

میترسم اونجا برم دارو بهم بدن وابسته بشم بخدا خیلی نگرانم همسرمم که کلا یه ادم بی خیال و اروم برعکس ...

نگران نباش. اونا کار خودشونو بلدن

اگه نری شک نکن زندگیت مختل و شوهرت ازت خسته میشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم مدت زیادی نیست شاید حدود ده روزی بشه ولی بله حتما میرم دکتر زنان ممنون از راهنماییتون 😘و اینک ...

کامنتهارو خوندم و متوجه شدم خودتم پشیمونی ولی حیفه واقعا ، یه جور نشه خدایی نکرده بعدا بگی کاش اونموقع که عقد بودم حامله میشدم و اون قرصهارو نمیخوردم.