2777
2789
عنوان

قرض اورژانسی لطفا اونایی تجربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 82 پست
من که کلا تنبلی تخمدانم دارم ولی واقعا فکر اینکه تو عقد باردار بشم عصبیم میکنه و حداقل دو سه ماه دیگ ...

روش های دیگه ای مثل کاندوم و قرص ال دی هست 

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که کلا تنبلی تخمدانم دارم ولی واقعا فکر اینکه تو عقد باردار بشم عصبیم میکنه و حداقل دو سه ماه دیگ ...

تا اون موقع رحم و تخمدانتو ب فنا میدی

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
یه روز در میون میخوری 😳😳😳 پشمااااام

خب چکار کنم ما تازه ازدواج کردیم تقزیبا کنار هم هستیم همسرمم والا هر وقت منو میبینه بقول خودش انتنش قابل کنترل نیست منم تا حرفی میزنم ناراحت که نمیشه میخنده مسخره م میکنه که تو این سن خجالت بکشه این حرفا چیه ما زن و شوهریم و فلان

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
خیلی بد الان یکی از دوستات گفت دو بار در سال میشه خورد😒😭

تا الان چن تا خوردی؟ 

یه سرچ کن عوارضشو ببین 

میکی بچه هم ک نیستی با خودت این کارو نکن 

برو آمپول سه ماهه بزن پیشگیری از بارداری

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

خب چرا کاندوم نمیزارن این خیلی روش خوبیه که یا حداقل طبیعی جلوگیری کنین من خودم ۳ ماهه که ازدواج کردم قبلش به مدت ۲سال تو عقد بودم با روش طبیعی جلوگیری کردیم من فقط یه بار اونم چون شک کردم اورژانسی خوردم تا چندین ماه پریودمو بهم زد 

روش های دیگه ای مثل کاندوم و قرص ال دی هست 

من قرص چون میگرن دارم نمیتونم همسر باشعورم که چون رابطه کامل نداریم بهم میخنده که تو وسواس داری احتمال حاملگی نیست و استفاده نمیکنه چیزی مشکلم اینه همسرم بهم میخنده میگه انگار دختردبیرستانی هستی اینقدر که میترسی بابا ماکه رابطه کامل نداریم 

خب چکار کنم ما تازه ازدواج کردیم تقزیبا کنار هم هستیم همسرمم والا هر وقت منو میبینه بقول خودش انتنش ...

بیین با خوردن این قرصا پشت سر هم بلایی ب سر خودت میاری ک خدایی نکرده دیگه هیچ وقت باردار نشی

قرص اورژانسی سالی دو یا سه بار باید خورد چون خیلی عوارض داره الکی که اسمش اورژانسی نیست یعنی در شرایط حاد عزیز 

بعدم شما که میگی هنوز باکره ای من تو عقد رابطه کامل داشتم و جلوگیری طبیعی و  الان عروسی گرفتم هنوزم حامله نشدم 

😐اورژانسی نقل نباته؟؟؟؟ نهایت سالی دوبار 

اره عزیزم میدونم ولی مجبور بودم دیگه مصرف نمیکنم واقعا من احمقم به درک مت که عقدم هرچی هرکی دلش خواست بگه والا😔

بیین با خوردن این قرصا پشت سر هم بلایی ب سر خودت میاری ک خدایی نکرده دیگه هیچ وقت باردار نشی

عزیزم دیگه با این پیاما از امروز تصمیم گرفتم نخورم به دوک هر اتفاقی مبخواد بیوفته محرمیم که به جهنم 😔

قرص اورژانسی سالی دو یا سه بار باید خورد چون خیلی عوارض داره الکی که اسمش اورژانسی نیست یعنی در شرای ...

عزیزم من مشکل دارم من وسواس فکری دارم دکترم رفتم طب سنتی یه کنی بهتر شدم باز هنوز وسواسم هست😔همسرمم همینو میگن ولی دیگه نمیخورم 

😐اورژانسی نقل نباته؟؟؟؟ نهایت سالی دوبار 

مگه چی میشه بیشترش؟ 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚