2777
2789

به نظرم دارن یائسه میشن 

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه تو یک ماه دو یا سه بار پری بشن گاها با خونریزی کم و گاهی با خونریزی زیاد تا وقتی قطع بشه

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

سلام زیارت ها قبول

خواهرشوهرمه هم سن و سال مامانتون هستن تقریبا، 

شنیدم این ترکیب رو میخوردن، به همسایمون گفتم روشون تاثیر داشت

یک قاشق کاکائو، یک قاشق شکر توی یک لیوان آب‌جوش حل کنید، اگه تخم مرغ محلی تونستین پیدا کنید یه تخم مرغ هم بشکنید و خوب هم بزنید  و بخورین

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

قطعو نمیدونم ولی مفتامیک اسید هر ۸ ساعت دوتا دوتا بخوره دکتر به منم داد اینم بگم معده درد میاره یکم اگه بره دکتر حتما مفنانیک میده خودشم ۲۵۰ بگیر

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی زیاده خونریزیش خودش ترسیده

اگه رنگ پریدگی و سستی بدن داره بهتره ببریش دکتر