2777
2789
عنوان

همسر سابقم اومدع

1617 بازدید | 56 پست

۵ سال باهم زندگی کردیم ۳ سال  اول خانوادش خیلیییییی اذیت کردن ۲ سال آخر قطع رابطه کردیم ولی بازم دعوا و بحث داشتیم ولی ن مثل قبل یه پسر ۵ ساله هم داریم ک پیش خودشه ۲ ساله طلاق گرفتیم ۲ ماه بعد طلاقمون اون ازدواج کرد ۱ سال بعدش من ولی تو این ۲ سال نتونستم فراموش کنم دست خودم نیس میگم کاش اون بود‌هیچ حسی به همسرم ندارم طلاقمون هم بخاطر لجبازی بقیه بود 

حتی نمیخواستم ازدواج کنم فقط بخاطر اینکه تو خونه دعوا بود گفتم ازدواج کنم از خونه بابام برم بیرون 

خلاصه ۳ هفتس همسر سابقم اومدع 😭😭میگه بیا برگرد دوباره زندگی کنیم طاقت ندارم نتونستم فراموش کنم ال بل چیکار کنم ؟؟؟؟ دارم دق  میکنم هم به همسر خودم و خانوم اون فک میکنم از یه طرف بخودم فک میکنم میگم تا کی باید حسرت بکشم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیت اون همه گفتن نه، بازم تاپیک زدی که چی بشه؟! مشخصه دنبال تاییدی فقط! که هیچکسم اینجا بهت حق نمیده ،پس برو هر کاری که از نظر خودت درسته انجام بده ،الکی ام وقت مارو نگیر ☹️😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بعد اونوقت گناه همسر دومت چیه

حالا میخوای هرچقدرم عاشق قبلیه باشی

نمیدونم چند نفر بامن موافقن ولی بنظرم پاش بیفته تعهد و اعتماد از عشق خیلی مهمتره

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
جم تیوی🤦🏼‍♀️

و یدفعه با دنیای دخترانگیم خداحافظی کردم😂

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...