2777
2789
عنوان

چرا آدم بدا عمر میکننن

168 بازدید | 11 پست
عنوان
1 بازدید| 0 پست

چرا همیشه اون که ظالمه زنده میمونه تا بقیه رو عذاب بده خالم مامان بزرگمو سکته بعد زد تو گوشش بابابزرگم و حرص داد الانم هفتاد سالشه کلی رفت با مردای زن دار و تهدیدشون کرد پول‌کرفت کلی مارو اذیت کرد باعث طلاق چند نفر شد ولی سالمه سالمه بمن میکه تا نکشمت نمیمیرم زندگیمون شده عین داستانای وحشتناک 😭😭😭

امروز

چون اینا دیگ خدایی ندارن ک دستشونو بگیره🥲

یجا بخابونه تو گوششون ک حداقل واس خودشونم ک شده خراب نکن دنیاشونو

اینا معبودی ندارن دیگه

و این بدترین انتقامه ک وقتی تو تنگ ترین جاها صدا بزنن خداشونو چیزی جز خشم خدا نصیبشون نشه

چون اینا دیگ خدایی ندارن ک دستشونو بگیره🥲 یجا بخابونه تو گوششون ک حداقل واس خودشونم ک شده خراب نکن ...

اخه این به خودشون مربوطه من به اون قسمتش کار دارم مه زندکی دیگرانو خراب میکننن جرا این باید زنده بمونه تا زندکی همرو بپاچ‌ونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اینا.. خیلی جاها خدا لهشون تلنگر زده ولی براشون اهمیت نداشته.. ی جا هست تو قران میگه همانا گوشاها وچشم هایشان رو میبندیم تا کور وکر شوند.. خدا  دیگ ب اینجور ادمها فرصتی نمیده.. چون از بس بدی کردن شیطان کل وجودشونو گرفته وهیچ برکتی از خدا در قلبشون نیست.. دو دسته هستند اولی از روی نادونی بدی میکنن خدا اینارو دوستداره میدونه نادونه واز روی بی عقلیش داره گناه میکنه.توبه کنن خدا میپذیره... ولی دسته دوم کسایین ک از روی اگاهی عمل ب گناه میکنن خدا هیچوقت نمی بخشه حتی اگر دم مرگ توبه کنن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

والا منم نمی‌دونم خدا. چرا به بدا عمر طولانی همراه تندرستی و خوشبختی میده

والا خالم مامان بزرگ بابابزرگم کشت باعث طلاق ده ها خانواده شد ارث خواهراشون نداد الانم تو هفتاد سالگی سالم سالم نه مریض بشه نه تب کنه تازه رفته باشگاه ثبت نام کرده چادری رود الان مانتویی شده تیپ میزنه میخواد بره سوعد

چون اینا.. خیلی جاها خدا لهشون تلنگر زده ولی براشون اهمیت نداشته.. ی جا هست تو قران میگه همانا گوشاه ...

اخه توبه گرگ مرگه ببین به دعای با نوار بهداشتیم کرفته بود برای من یعنی پدرم در امد تا باطل کردم دایی کوچکمو چون خوشش نمیومد سر به نیست کرد خوب اخه خدا خیلی بیرحمه اکهه بخواد ببخشتش چرا در مورد روزه نماز که اون میخونه اکه نمیخوند میبخشین اما حق الناس چجور ببخشه دل ما ازش خونه😭😭😭😭

اخه این به خودشون مربوطه من به اون قسمتش کار دارم مه زندکی دیگرانو خراب میکننن جرا این باید زنده بمو ...

بدترین گناه همینه و چ بهتر ک با اینکارا نامه اعمالشونو سیاه تر کنن و شمارو تو امتحان الهی سربلند کنن

اینکه ی عده از دستت ارامش نداشته باشن قطعا گناه بزرگیه

و خدا سوگند خورده تو قرانش ک قطعا اون دنیا براشون مجازات مناسب تری پیدا میشه

تو این دنیا فوقش بتونن برن زیر خاک...

بدترین گناه همینه و چ بهتر ک با اینکارا نامه اعمالشونو سیاه تر کنن و شمارو تو امتحان الهی سربلند کنن ...

عزیزم حرفت بهم ارامش داد امید وارم خدا ازش نگذره ینی کارایی کرده که دلش سیاه شده میکه من سی صد سال عمر میکنم همرو زجر میدم

اخه توبه گرگ مرگه ببین به دعای با نوار بهداشتیم کرفته بود برای من یعنی پدرم در امد تا باطل کردم دایی ...

ای خدا چقدر بغض داری چقد دلت غم داره.. خداوند خودش در رحمتشو ب روت باز کنه ورنگ ارامشو ببینی الهی امین. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ای خدا چقدر بغض داری چقد دلت غم داره.. خداوند خودش در رحمتشو ب روت باز کنه ورنگ ارامشو ببینی الهی ام ...

مممنونم عزیزم اخه نمیدونی چه کارا که نکرد باهام همون طلسم چجوری زجر میکشیدم جن زده کرده بود ینی یادش میوفتم بخدا نعره میزنم