خیلی دلم گرفته ،همسرم سر موضع های الکی کلی بددهنی بهم میکنه صداشو بالا میبره،میگه تو زندگی من چ کار مثبتی کرد چ از نظر مالی چ حمایتی،ب خانوادم بد و بیراه میگه ،بخدا قسم خیلی برا زندگیم هستم ولی اذیت میکنه ،خدا نکنه چیزی رو فراموش کنم ابرومو میبره،همیشه بهم میگه تو خنگی تو احمقی ،ی دختر ۵ ساله دارم میگه بابا ب مامانم حرف نزن نمیدونم چیکار کنم خیلی بدبختم کاش دلم میتونست جدا شه ولی با این همه بی احترامی دوسش داشتم همش ایراد میذاره روم .بنظرتون چیکار کنم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما یکم اعتماد به نفستو ببر بالا. یه وقت که دخترت نیست توهم حالیش کن دهنشو میبنده. میدونید آینده دخترتون سیاهه و تباه میشه. دختر مهرطلب با تله اطاعت میشه. دور از جون دور از جون برای بدست اوردن محبت بقیه همه کار حاضره بکنه و اگه کسی توهین کنه هیچی نمیگه. به خاطر دخترتون خودتون برید مشاوره راه حل بگیرید