2777
2789
ببین اصلا از این پیجای استادا ک تازه مد شدن نیستااا چرتو پرت نمیگه هرچی گفته درسته  خیلییییی ع ...

نه نداشتم پیجو، عکسشو سیو کردم حتما فالو میکنم و میبینم مرسی عزیزم😘😘❤️❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

مادرشوهرم داشت پشت تلفن ازم تعریف میکرد 

گفت عروسم زن فلان پسرم 

به ماه میگه نتاب که من بتابم   استعاره از خوشگل بودن 

بعدشم گفت خیلی دختر اروم و خوبیه ... 

یک زن از عشق تو جان داد، ولی خاک نشد🖤تلخیِ حادثه از ذهنِ خدا پاک نشد🖤در غم مُردن او آینه ی ماتِ اتاق همنشینِ ِ رُژ وسنجاقِ سر وُ لاک نشد🖤روحیاتش که به هم ریخت شبی زد به سرش🖤بی صدا بود جنونش وَ خطر ناک نشد🖤!گرچه می خواست همه خاطره ها را ببردسهم او بیشتر از ظرفیت ِ ساک نشد🖤از سر سادگی اش بود... به تو رو آورد ...باورت داشت و یک ثانیه شکّاک نشد🖤آن قَدَر مُرد برایت که تو را مرد کند !چشم تو هرگز از این مرثیه نمناک نشد..🖤متاهلم و دوتا پسرخوشتیپ دارم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد به دین و این چیزا اعتقاد ندارم، بیشتر انسانیتبرام مهمه، یه چیزی روچون دین گفته قبول ندارم، ف ...

پس از نظر اعتقادی شبیه هم نیستیم،اما عاشق اینم که دوستی مثل تو داشته باشم و هر روز عمو ببینیم و راجب اینجور مطالب بحث کنیم،بله منم خیلی راجب اینچییزایی که گفتی شنیدم اما باور ندارم،فکر نکنی الان محجبه هستم ،نه حجاب درست و حسابی ندارم،اما دینمو دوست دارم،کلی کتابهای اسلام شناسی خوندم،راجب زرتشت هم خوندم و کمی هم از مسیحیت میدونم و عاشق کسانی هستم که برای ایران جان فدا کردند،اما خیلی سفت و سخت نیستم و تقریبا باهمه با هر نوع نگرشی کنار میام همونطور که دینم ازم خواسته،خیلی تو جمع ها پیش اومده که مباحثه کردم راجبش(کمی راجب خودم گفتم،دوست مجازیتو بشناسی)

خیلی خیلی اشتباه کردن🤨

ن مهربونم درست گفتن

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

چقدرتومهربونی چقدرتوخوبی   

چون هیچوقت خودمومغرورنگرفتم ادعانداشتم هرجارفتم کمک میزبان هم  آشپزی هم شستشوی ظروف تمیزکردن اجاق تاحدی کمک کردم هروقتم بدونم کسی ازاطرافیانم  چیزی نیازداره وازعهده من برمیادبراش تهیه کردم 

همه میگن خوشگلی و با اعتماد به نفس  و باهوش حتی سرکار که خیلیا میان و کارهای بانکی دارند از همکارام در مورد من پرسیدن که متوجه شدن متاهلم خودمم قبول دارم چون خیلی تیپم برام مهمه که همیشه آراسته باشم 

پس از نظر اعتقادی شبیه هم نیستیم،اما عاشق اینم که دوستی مثل تو داشته باشم و هر روز عمو ببینیم و راجب ...

منم از هر شاخه میدونم ولی نسبت به هیچی تعصب ندارم چون روزبروز عوض میشه

تعریفی که حقیقت داشته وبهم گفتن وخودم قبول دارم  تو زشتی کسی تو را نمیگیره

چشم اونا زشت میبینه، اینجور ادما خودشون تحفه ای نیستن که اجازه به خودشون میدن اینجوری حرف بزنن، همه ی ادمای دنیا زیاب و منحصر به فرد، فقط یه سری کوتاه فکرن دهنشون بازه فقط حرف میزنن

ببین من میگم من الان دنیا اومدم با این ویژگی ها حالا اگه خودم تلاش کنم روحمو ارتقا بدم ک چه عالی اگه ...

اما کسایی هستن که تجربه نزدیک به مرگ رو تجربه کردن،دوست داشتی یه کم راجبشون بخون،کمک میکنه به بهتر شدن

خوشبحالتون چقدر شوهرتون تعریفتون میدن 

من دستپختم عالیه همهههه میگن از دوست و اقوام بگیر تا بچه ۴ ساله ولی شوهرم تو دلم موند ی بار بهم بگه دستت درد نکنه 

چهرم معمولیه ولی میکاپ کار میکنم بهتر میشه برای اقوام که آرایش کار میکنم  همه میگن استعداد آرایشگری داری بیا برو مدرک بگیر سالن بزن  خیلی هم علاقه دارم ولی کو حمایت از طرف همسر شاغل نیستم شوهرم وضع مالیش خوبه ولی کمک نمیکنه مدرک بگیرم سالن بزنم و.......

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
چشم اونا زشت میبینه، اینجور ادما خودشون تحفه ای نیستن که اجازه به خودشون میدن اینجوری حرف بزنن، همه ...

فدای دل مهربونت بشم اما خب همه مثه شما نیستن که باعقل و باشعور وفهمیده باشن

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

پس از نظر اعتقادی شبیه هم نیستیم،اما عاشق اینم که دوستی مثل تو داشته باشم و هر روز عمو ببینیم و راجب ...

متوجهم میانه رو هستی ، هم اعتقاداتی داری هم سخت نمیگیری، منم قدیم اینطوری بودم

البته به محیط زندگی ادم و دوستا و اطرافیان ادم هم برمیگرده که چطوری باشه 

اما کسایی هستن که تجربه نزدیک به مرگ رو تجربه کردن،دوست داشتی یه کم راجبشون بخون،کمک میکنه به بهتر ش ...

اره میدونم دیدم چنتا کلیپ...این برنامه خودمون ک از شبکه ۴ پخش می‌شد اونا حرفاشون تناسخ رو رد میکنن ولی اون موردای جهانی ک دیدم کلیپارو اونا تصدیق میکنن

حالا نمیدونم

و بنظرم هر جا طبق فرهنگ خودشون حرف میزنن حتی دانشمندان

بخاطر همین بشر سردرگم شده

چون همه چی دست چندنفر مشخصه ک دیدگاهتم اون تعیین میکنه

من اصلا به روانشناسی اعتقاد ندارم به هزار و یک دلیل 

منم خیلی بی انگیزه م🤦‍♀️

وای خیلی بده ادم تنبل میشه، من همیشه دلم میخواد کسایی رو پیدا کنم که به هم انگیزه بدیم گزارش بدیم که چیکارا کردیم و از وقتمون خوب استفاده کنیم ولی متاسفانه اینجور ادما کم پیدا میشن