2777
2789
من زیاد به دین و این چیزا اعتقاد ندارم، بیشتر انسانیتبرام مهمه، یه چیزی روچون دین گفته قبول ندارم، ف ...

خب هدفت از زندگی چیه؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون چقدر شوهرتون تعریفتون میدن  من دستپختم عالیه همهههه میگن از دوست و اقوام بگیر تا بچ ...

اره خدایی خیلی تعریف میکنن🫥

برا اکثریت اینجوریه

یک در هزار تعریف میکنن

ولی اونی ک من گفتم منظورم این بود چه تعریفی ک تو دلت نشسته حالا همسر خواهر مادر هر کیییی 

مردا کلا تو باغ نیستن🤣

تازه نامزد کرده بودیم مادر همسرم داشت با تلفن صحبت میکرد متوجه اومدن من نبود داشت می‌گفت آنقدر خوبه عروسم آنقدر مهربونه میزارمش رو چشام حقیقت خیلی خوشحال شدم که منو آنقدر بی عیب و ایراد میدونه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اره میدونم دیدم چنتا کلیپ...این برنامه خودمون ک از شبکه ۴ پخش می‌شد اونا حرفاشون تناسخ رو رد میکنن و ...

چرا به روانشناسی اعتقاد نداری؟

روانشناسی که علمیه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
چجوری قفل میکنن

پس کجا بریم حرف بزنیم؟😅😅

بزن رو عکست، نینی سایت من، بعدش سه خط رو بزن، تبادل نظرهای من، عنوان تاپیک رو دیدی جلوش زده قفل کردن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...