2777
2789

خودتون میدونید پسرا جدیدا نمیان مستقیم ابراز علاقه کننو حرفشونو بگن حتی اگه عاشق طرفم باشن ولی غرورشون نمیزاره

با یکی از آشناهامون پیام میدیم به هم و یه پسری هم خیلی مزاحمم میشد ایدیشو فرستادم برا این پسره فامیلمون و بهش قضیه رو گفتم انقد سوال پیچم کرد که کیه چرا به هم پیام می‌دادید و از کجا تورو و دیده و اخرم رفته بود فوش بارونش کرده بود 

چند روز پیشم استوری عاشقانه گذاشتم یه حروف الکی پسر گذاشتم گوشه ویدئو که خالی نباشه اینم ریپش زد میگفت این کیه و خاک تو سرت بینم عکسشو متأسفم برات بزور قانعش کردم کسی نیست گفت مطمئن باشم گفتم اره گفت پس از این به بعد خواستی استوری عاشقانه بزاری اول اسم منو بزار 

چرا اینطور میگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی رابطه ای باهاش ناسلامتی چطور ممکنه حسی نداشته باشه؟

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
تازه از کارای روز مرش و برنامه های ایندش و ... برام تعریف می‌کنه ولی من خوشم نمیاد ازش

پس چرا باهاش در ارتباطی

و برای اینکه اونو از اشتباه دربیاری ک با کسی نیستی اصرار داشتی؟

خودتو گول میزنی یا از تنهایی فراری؟

توی رابطه ای باهاش ناسلامتی چطور ممکنه حسی نداشته باشه؟

تو رابطه نیستم باهاش حتی من اصلا بهش پیام نمیدم همیشه اون پیام میده 

من کلا رابطم با تمام فامیل و آشنا هامون خوبه چه پسر چه دختر و هممون پیام میدیم به هم دیگه 

تو رابطه نیستم باهاش حتی من اصلا بهش پیام نمیدم همیشه اون پیام میده من کلا رابطم با تمام فامیل و آشن ...

پس بنظرم دلیلی نداشته اکانت مزاحم بفرستی براش ناموسش ک نیستی، یجورایی با این کار بهش نشون دادی روش حساب کردی به عنوان پارنتر اینم غیرتی شده

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
پس چرا باهاش در ارتباطیو برای اینکه اونو از اشتباه دربیاری ک با کسی نیستی اصرار داشتی؟خودتو گول میزن ...

بابای اون و مادر من دختر عمه پسر دایین و ما زیاد رفتامد داریم و اینکه دختر رل داشته باشه و فلان بده نخواستم فکر بد کنه دربارم 

و اون استوری هم فقط بخاطر یکی از دوستام گذاشتم 

و همیشه هم اون پیام ماده بهم بعدشم من کلا رابطم با همه دوست و اشنا و فامیل خوبه چه دختر چه پسر و بهم پیام میدیم و کلی شوخی میکنیم و میدونم هیچکدوم مون نظری نداریم به هم ولی این فرق داره طرز پیاماش 

پس بنظرم دلیلی نداشته اکانت مزاحم بفرستی براش ناموسش ک نیستی، یجورایی با این کار بهش نشون دادی روش ح ...

اون موقع داشتم به این پیام میدادم اگه پسره دیگه ای هم بود به اون میگفتم 

به داداشمم گفتم لی گفت بزن بلاکش کن منم همین کارو میکردم ولی دهتا شماره داشت

اون موقع داشتم به این پیام میدادم اگه پسره دیگه ای هم بود به اون میگفتم به داداشمم گفتم لی گفت بزن ب ...

پس قطعا خوشش میاد شک نکن