2777
2789
عنوان

بچها من بیمارم

245 بازدید | 8 پست

بعد چند شب پیش خواب دیدم داشتم ضریح امام رضا رو زیارت میکردم و بهش میگفتم ک منو شفا بده یهو دیدم دارم کنار ضریح ظرف می‌شورم و اون ظرفا برای حرم امام رضا بود 

کسی تعبیرش رو بلده؟

پسرام دنیام💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب خوبیه ولی تعبیر نمیدونم

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...
تعبیر نمیدونم ولی میدونم امام رضا وحرمش بی دلیل به خواب ادم نمیان نباید این خواب هارو تعریف کرد ولی ...

بله درسته منم برای کسی تعریف نکردم الان دیگه اینجا گفتم من خیلی ب امام رضا اعتقاد دارم دوبار هم رفتم پنجره فولاد خودم رو بستم اما نمیدونم قراره چی بشه امیدم فقط اول ب خدا بعد ب امام رضاست

پسرام دنیام💖