2777
2789
عنوان

یه پسره دنبال دخترم بود....

9214 بازدید | 78 پست

یه روز ما مهمون داشتیم خواهر همسرم اینا خونمون بودن.

گوشی دخترم زنگ خورد گفت ناشناسه

یه زره بعد رفت دم پنجره بعد بدو بدو رفت اتاقش صدا زد ماماااااان

رفتم گفتم چیشده میگه یکی زنگ زده میگه بیا پایین من پایین خونتون هستم با فلان ماشین و فلان لباس 

گفتم بمون برم به بابات بگم 

که رفتم به باباش گفتم و باباش رفته بود پایین و پسره گفته بود من قصد مزاحمت ندارم فقط میخوام با دخترتون صحبت کنم

بقیش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر تون چند سالشه؟

. . .بعد‌ما‌بآرون‌میباره‌عطر‌آزادی‌‌                                  پرمیشه‌این‌خونه‌از‌رقص‌وگل‌وشادی                              ♀️)         (🐣🐾🌱؛'       'دیگه‌هیچ‌خاکستری‌از‌جنس‌ادم‌نیست'

چن سالشه؟

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎