2777
2789

شاید خیلیا بگن دیرم هست ولی من مخالفم آخه مثلا تو شصت سال زندگی هم خیلی وقتمون کمه

نصف عمر که خوابیم

پونزده سال که اولش هیچی حالیمون نیست تا عقلمون بلوغ برسه

راحت پنج سال تو دستشویی میگذره😅

یه ده سال میمونه که اونم انقدر بالا و پایین داره که نمیفهمیم کی میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینها نصیب هرکسی نمیش واس اینچیزا تو سرنوشتون ننوشن جز بدبختی خیانت و در به دری چیزی عایدمون نشد تو ...

درکتون‌ میکنم قطعا روز های سختی رو پشت سر گذاشتید ولی بیاین و امیدوار باشید 

شاید کلیشه ای باشه ولی عین حقیقته که انسان بدون امید ثانه ای زنده نیست از طرفی موفقیت تو سرنشوت آدما نیست یعنی عملا چیزیه که با تلاش بدست میاد پشت بند این موفقیت هم میشه یه زندگی خوب 

من از بچگی یهدجورایی ننه بابا نداشتم و ندارم و از ۸سالکی افسردگی شدید گرفتم و چند ساله مشکل روانی هم ...

سلام

دکتر رفتی ؟ شاید بتونن کمکت کنن 

سعی کن خودتو از حالت افسردگی بیرون بیاری 

ورزش کن نقاشی کن و.....🌱

اهنگ غمگین حالت بدتر میکنه سعی کن کمتر گوش کنی 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
همون تتلو اگر اولن نبود من الان اینجا نبودم تمها کسی که حالمو خوب کرد تتلو بود همه که ولم کردن رفتن ...

عزیزم شما ک میگی اگر تتلو نبود منم نبودم ؟

با عرض معذرت تتلو اخه مگ چیه؟ مگ کیه ؟ تعجب می‌کنم با همه یوتیوب هایی ک سحر گزاشته و همه چیز و گفته تو هنوزم این حرفارو میزنی 

اخه اگ الان تتلو رو اعدام کنن توعم میمیری؟

میدونی با دخترا چیکار کرده ؟

کاش دلت یکم ب حال اون دخترای بدبختی میسوخت ک این تتلو بهشون تجاوز کرد 

من نمیگم اعدامش کنند اماااا این آدم مشکل داره و باید درمان بشه همه میگن اختلال عصبی داره 

اون هیچ کاری برا تو نمیکنه هیچ نفعی برا تو نداره غصه ی اون و نخور 

در کل با احترام همه اینا رو بهت گفتم 

درکتون‌ میکنم قطعا روز های سختی رو پشت سر گذاشتید ولی بیاین و امیدوار باشید  شاید کلیشه ای باش ...

اره حتما تو این مملکت ب چی میش رسید تا وقتی ک پشتت ی بابای پولدار یا ی حامی پولدار نباش

شما هم نفست از جای گرم بلند میش ببخشید البته ها ... 

امید ب چی داشته باشم به چیزی ک نمیشه ...

شاید باورت نشتو فکر اینم برم خلاف کنم چون از نداری خسته شدم تهش یا میگیرنم یا ننیگیرنم اگ گرفتنم از دست همه چی راحت میشم میرم زندان اگ نگرفتن هم پولی دستم اومده.

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
سلام دکتر رفتی ؟ شاید بتونن کمکت کنن  سعی کن خودتو از حالت افسردگی بیرون بیاری  ورزش کن ...

نه نمیزارن دکتر برم قطعا کمک میکنه ولی نمیشه خواستم خیلی سخته نشد تنها کاری که میکنم همون آهنگ غمگین رو گوش میدم 

دکترم گفت اختلال افسردگی روان پریشی داری و چند ماه قرص داد .ولی تاثیری نداشت .دوست دارم برم ولی میترسم بمیرم .درد داره.دوست ندارم اونحاهم عذاب بکشم 

سلام دکتر رفتی ؟ شاید بتونن کمکت کنن  سعی کن خودتو از حالت افسردگی بیرون بیاری  ورزش کن ...

این فقط یه بچست که زود براش گوشی خریدن وگرنه در رفاه کامل زندگی میکنه

عزیزم شما ک میگی اگر تتلو نبود منم نبودم ؟ با عرض معذرت تتلو اخه مگ چیه؟ مگ کیه ؟ تعجب می‌کنم با هم ...

تجاوز چیه

دختری ک پا میشه میره خونه یک مرد به یک قصد و هدف میره ک بره بده ... بعذ ک داد و خوشش نیمد  میاد میگه تجاوز کردن بهم؟

من نمیخوام هیچکدوم قضاوت کنم 

ولی حرفت برای تجاوز درست نیس

تجاوز یعنی کسی بزور ببری خونت بهش تجاوز کنی

ن اینکمه با پای خودش پاشه بره خونه یک مرد 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
من از بچگی یهدجورایی ننه بابا نداشتم و ندارم و از ۸سالکی افسردگی شدید گرفتم و چند ساله مشکل روانی هم ...

همه ی مشکلی دارن بخدا 

تازه بعضیارو ک میبینی خداروشکر میکنی ک خودت مشکلای اونا رو نداری 

همیشه ک زندگی یکنواخت نیس بالاخره تغییر میکنه 

بالاخره روی خوشش رو هم به تو نشون میده 

تو خودت سعی کن حال خودت و خوب کنی چون هیچکس جز خودت نمیتونه کمکم کنه ی هدفی رو برا خودت تعیین کن 

مطمئن باش بهترین میشی