2777
2789
نه نمیزارن دکتر برم قطعا کمک میکنه ولی نمیشه خواستم خیلی سخته نشد تنها کاری که میکنم همون آهنگ غمگین ...

خواهر قشنگم خودت به خودت کمک کن 

حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که سعی کن کمتر فکر و خیال کنی و کمتر غصه بخوری 

ازت چند سال بزرگ ترم میدونم  تو دوره سن تو گاهی اوقات آدم حالش خوب نیست اما میگذره 

روزای سختم میگذره به خودت امید بده از خدا کمک بخواه 

برات دعا میکنم 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فقط یه بچست که زود براش گوشی خریدن وگرنه در رفاه کامل زندگی میکنه

سلام

ما نباید زود قضاوت کنیم هر حرف ما تو فضای مجازی رو دیگران تاثیر داره کاش همون اول جمله بچه سال نمی گفتید و کمکش میکردید یا سکوت 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
تجاوز چیه دختری ک پا میشه میره خونه یک مرد به یک قصد و هدف میره ک بره بده ... بعذ ک داد و خوشش نیمد ...

خب مگ نمیدونی ک دخترا رو به زورم می‌برده خونه ؟ 

ب زور برده و تجاوز کرده 

منم نمیدونم راسته یا ن انقدر ک همه دارن هیت میدن و ماجرا ها رو تعریف میکنن 

تاثیری ام تو زندگیم نداره

عزیزم شما ک میگی اگر تتلو نبود منم نبودم ؟ با عرض معذرت تتلو اخه مگ چیه؟ مگ کیه ؟ تعجب می‌کنم با هم ...

ببخسیدا ولی منم دارم با احترام جواب میدم بله میگم برای من بزرگ ترین کسه سحر قریشی به خاطر مول آوند یه دروغ هایی گفت که همه جا لو رفته و ببخشید مگه شما دیده که با دخترا کاری کرده یا فقط شنیدی میدونی چه قضاوت بزرگیه این تهمت که میزنید ؟! تتلو جرمی نکرده که اعدام بشه و چند وقت دیگه کنتر از یک ماه دیگه آزاد میشه و چرا باید اعدام بشه؟اکرم بشه که نمیشه بله چون کسی رو جز اون ندارم میمیرم مگه شما دیدی که تجاوز کردا که اینجوری میگی خیلی گناه بزرگیه ها بله مشکل عصبی داره منم دارم منم بدتر از اون منم اعدام کنن خب از خدامه بیاین اعدام کنید من تز خدامه دومن گناه که نکرده تقصیر خودشم نیست اونجوری هم نیست به کسی آسیب بزنه اتفاقا وقتی هیچ کس نبود اون حال منو خوب می‌کرد و از خودکشی هزار بار منصرف شدم به خاطرش و کم برامون زحمت نکشیده و منم دارم با احترام میگم عزیزم ببخشید اگر چیزی گفتم که تو دلم نیست و نفهمیدم چی گفتم

خب مگ نمیدونی ک دخترا رو به زورم می‌برده خونه ؟  ب زور برده و تجاوز کرده  منم نمیدونم را ...

همچین چیزی نیس خود دخترا میگفتن ما میرفتیم خونشون 

بعد چجوری به زور واقعا ببره !! 

مگه طزف خله بین اینهنه دختر پولی بیاد شر واس خودش بسازه دختر برای خودش ببره الان تو ایران دختر پولی هم هست چ برس ترکیه!! 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
همه ی مشکلی دارن بخدا  تازه بعضیارو ک میبینی خداروشکر میکنی ک خودت مشکلای اونا رو نداری  ...

لابد سخت ترش سرطانه ایراد نداره من از خدامه سرطان بگیرم ۱۶سالنه همش بدتر و بدتر نمیخوام درست بشه بدتر نشه فقط همه هدف هامم کشتم دیگه هدفی ندارم 

ببخسیدا ولی منم دارم با احترام جواب میدم بله میگم برای من بزرگ ترین کسه سحر قریشی به خاطر مول آوند ی ...

اره واقعا منم گفتم اون بالاتر فقط شنیدم و کلیپ هاشون رو تو اینستا میدیدم ک هیت میدن و اینا 

در کل تاثیری تو زندگیم نمیزاره این جور چیزا 

امید وارم درمان بشه و ب حالت قبلش برگرده

خواهر قشنگم خودت به خودت کمک کن  حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که سعی کن کمتر فکر و خیال کنی ...

عزمزمه من دیگه برام مهم نیس که چی میشه عادت دارم دیگه به بدتر شدن و برام مهم نیس دیگه ممنون که مهربونی و انسانیت داری ولی فقط برا الانم نیس من ۱۰ساله اینجوریم ممنونم ازت مهربونم ممنونم کا انسانی

اره واقعا منم گفتم اون بالاتر فقط شنیدم و کلیپ هاشون رو تو اینستا میدیدم ک هیت میدن و اینا  در ...

آره عزیزم همه اینا دروغ بوده خودت هم با منطق فکر کنی طرف تو خارج ازکشور به یکی تجاوز کنه اعدامش میکنن چه برسه این همه دختر اینجوری همش به خاطر پول در آوردن بود باور هم کردی قضاوت نکن حالش همچین هم مشکلی نداره 

عزمزمه من دیگه برام مهم نیس که چی میشه عادت دارم دیگه به بدتر شدن و برام مهم نیس دیگه ممنون که مهربو ...

کاش میتونستم کمکت کنم 

اما فقط میتونم دعا کنم حالت خوب بشه