2777
2789
تو باید بشینی درستو بخونی زیادم تتلو گوش نکن برا سنت خوب نیست

همون تتلو اگر اولن نبود من الان اینجا نبودم تمها کسی که حالمو خوب کرد تتلو بود همه که ولم کردن رفتن و متاسفم برات که مشکلات آدما رو به بازی میگیری و امید وارم تند نرفته باشم ولی من حالم آنقدر بدهدفقط میخوام بمیرم نمیتونمودرس بخوتم

هرکس توهرسنی اگه داره خوب زندگی میکنه شاده لذت میبره دور وبریاش خوبن وقت مردنش نیست ولی یه ادم توهرسنی اگه شاد نیست ارامش نداره لذتی نمیبره حامی نداره داسوز نداره همون مردن براش ازهرچیزی بهتره

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم تو ۲۰ سالگیم میمردم چیه این زندگی ارزش زنده موندن نداره تا الان ک ک همینطور گذشت و از ۲۰ هم ...

نگران نباش . همه اینا ک میگی هست و بوقتش پیش میاد 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
طعم خوش موفقیت طعم خوش داشتن یار و فرزند طعم خوش خوشبختی یه عالمه جاهای نرفته خیلی چیزا هست

اینها نصیب هرکسی نمیش واس اینچیزا تو سرنوشتون ننوشن جز بدبختی خیانت و در به دری چیزی عایدمون نشد تو این سن و سال

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
چرا عزیزم ؟ منم همسن خودتم

من از بچگی یهدجورایی ننه بابا نداشتم و ندارم و از ۸سالکی افسردگی شدید گرفتم و چند ساله مشکل روانی هم اضافه شده و خسته شوم دیگه روزای خیلی سخت و بدی دیدم و دارم میبینم دیگه خستم واقعا

واقعا حرفتون درسته  یکم انرژی مثبت اخه ب هم بدیم

من خودم کسی بودم که دوماه پیش ارزو مرگ میکردم چون شرایطی رو زندگیم پیش اومده بود که حس میکردم داره زیر بار فشارش له میشم اما خیلی چیزا باعث شد الان زندگیو دوس داشته باشم و یه فرصت دیگه به خودم و زندگی بدم