2777
2789
عنوان

چجوری دو قلو باردار شیم

259 بازدید | 29 پست

عزیزای دلم من خیلی دلم می خواد ازدواج که کردم دوقلو دار شم🥹🥰میشه بگید چجوری ☹️ینی مثلا خورد و خوراک و همه چیو بگید 🥹مرسی والا من نمی‌دونم گفتم از شما بپرسم ☹️🥹

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

اعصابی که الان داری بعد ازدواج نصف میشه و اونوقت به فکر یدونشم نمیفتی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقلو خیلی خوبه ولی نگهداریشون وقتی بدنیا میان خیلی سخته خدایی😫😂

😂💘

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
ژن دوقلویی دارین؟

🥹☹️ن☹️☹️☹️☹️

خو پس کنسله😂

😞😞😞😞😞 ولی من خیلی دوقلو دوس🥹😞😞😞😞😞

کارایی ک من قصد دارم بکنم 

من تنبلی تخمدان دارم خفیف 

همینو به فا.ل نیک گرفتم

اول رو سلامت خودم کار میکنم یعنی اصلاح سبک زندگی تغذیه مزاج و ورزش و خون 

دوم من باه زنان گرفتم میگن رو دوقلو زایی اثر داره ماهی ک میخوام اقدام کنم میخورم 

سوم زیر نظر دکتر لتروزول و کلومیفن و امپول سینال اف استفاده میکنم ان شاءالله دوقلو بشن

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

😞😞😞😞😞 ولی من خیلی دوقلو دوس🥹😞😞😞😞😞

منم یه زمانی بچه دوست داشتم ولی جبر روزگار باعث شد بچه داداشمو بزرگ کنم الان از بچه ها متنفرم😁

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
کارایی ک من قصد دارم بکنم  من تنبلی تخمدان دارم خفیف  همینو به فا.ل نیک گرفتم اول رو سل ...

آخی عزیزم ایشالله ب سلامتی دوقلو باردار شی و سالم ب دنیا بیان عزیزدلم 💋💋💋🥰🥰🥰🥰🥰🧿🧿😍😍😍😍گلم گفتی چیه زنان گرفتی که رو دوقلویی تاثیر داره؟