bluequeen97 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 39 عنوان معنی پیامش 86 بازدید | 8 پست سلام دوستانمن دوستم به یک نفر علاقمنده بعد من اومدم واسطه شم به طرف پیام دادم گفتم کسی تو زندگیتون هست من یکی از دوستام بهتون علاقمندهبرگشته میگه زندگی من به شما مربوط نیس مزاحم نشید!!یعنی چی الان این؟؟! 1402/09/20 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 31299 یعنی نمیخواد ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!
bluequeen97 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 39 یعنی نمیخواد آخه خب میگف کسی تو زندگیم هستخیلی بد جواب داد بنظرم😕
_دختر_پاییزی_ عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6376 حتما فک کرده واسه خودته شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
توووت_فرنگی عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 399 😐😐😐همینو نشون دوستت بده عاشق چیه این شده دقیقا الکی خودتم سبک نکن الان فکر میکنه برخودت میگی اینجوری خواستی امارشو دربیاری بعد اعتراف کنی میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
bluequeen97 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 39 😐😐😐 همینو نشون دوستت بده عاشق چیه این شده دقیقا الکی خودتم سبک نکن الان فکر میکنه برخودت میگی ای ... بنظرم خیلی غیر منطقی برخورد کردهاصلا بر فرضم ک اینطوری بود میگف من تمایلی ندارمدوستم خوشحاله ب کسی پا نمیدهحالیش نیس😂
توووت_فرنگی عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 399 بنظرم خیلی غیر منطقی برخورد کرده اصلا بر فرضم ک اینطوری بود میگف من تمایلی ندارم دوستم خوشحاله ب ک ... اره تند برخورد کرده کلیم مغرور شده لابد و فکر کرده خاصهدوستت خودشم جزو همون کسی ها هست الان😂😂😂 میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
bluequeen97 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 39 اره تند برخورد کرده کلیم مغرور شده لابد و فکر کرده خاصه دوستت خودشم جزو همون کسی ها هست الان😂😂😂 😂😂😂چی بگم والا اخه منم نمیشناسه ینی با اکانت ناشناس بهش پیام دادم