2777
2789
عنوان

شهرای کورد نشین اکثرا مرداشون خوبن

236 بازدید | 16 پست

بچه ها شاید بگین دروغه ولی یچیزایی از جای های دیگ میشنوم مثلا شهرای بزرگ خیانت و اینا.اینجا خیلی کمه خیلی متعهد ترن… درسته مرد بدم هست ولی بنطر من کمتره میانگینش

این درست 

اما تعصبشون بالاست عزیزم. دوست من کورد کرمانشاهه خیلی از مرداشون میناله

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

هرجاادم وخوب هست 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز تو ارایشگاه پسرم به ارایشگره میگف من بابامو بیشتر دوس دارم ارایشگره برگشت گفت حق داری مردای کورد فوق العاده مهربونن بعدم همه باهم ی صدا شدن ک خوشبحالت شوهر کورد داری😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تو دوران جاهلیت و دانشجویی عاشق یه پسر کورد شدم البته محل سگ به من نذاشت ولی خب از اون به بعد عاشق ک ...

عاشقت شدم 😂😂😂

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
فدات    

😘🫶😄

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
امروز تو ارایشگاه پسرم به ارایشگره میگف من بابامو بیشتر دوس دارم ارایشگره برگشت گفت حق داری مردای کو ...

منال کورد بویی و گن؟   خداحفظی بکی ارات منال نازار  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  
منال کورد بویی و گن؟   خداحفظی بکی ارات منال نازار    

ام😁ایانوت خوش وه حالت کوردی خوش وه حالت شو کوردی  دیری🤣قزات نازاکم😘

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عزیزمم.خودتم کوردی؟

اره😁