2777
2789
عنوان

شوهرم ول کرد رفت خونه ی خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 72 پست
ب خودت رجوع كن ببين چرا اونارو به شما ترجيخ ميده

این چه حرفیهههه میزنی کم مونده به خدااا چاقو کنم تو قلبم خودت میدونی چی میگی هر غلطی دلشون بخواد بکنن بعد به خودمون رجوع کنیم ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بچه هات‌ چند سالشونشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بله

به خدا توکل کن.کاردیگه ای نمیشه کرد.بادعواوجنگ‌ومرافه هم بدتر اعصاب خودتو‌بچه‌هات خراب میشه وخودش بدتر ازت دور میشه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
من اصن دلم نمیخواد برم

نه برو اتفاقا نری میگن بیا ببین زنت چه بی محبته بدتر روی شوهرت کار می‌کنند و اون میکشنونند سمت خودشون

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

۵ و ۳

خب‌نهایتا میومد میرفت تو اتاق خواب .بچه هات مگه خیلی شیطونند؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.