2777
2789
عنوان

شوهرم ول کرد رفت خونه ی خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 72 پست
دقیقا منم یه خواهرشوهر مجرد دارم همه از دستش کلافه شدن از بس حسود و عقده ایه همش دنبال دوبهم زنی&nbs ...

اینا دگ از سن شوهر کردن گذشتن و اصن قصد ازدواج ندارن. بعد دوبهم زنیاشون خیلی زیرپوستیه . خودشونو جلو برادر اصن خراب نمیکنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روش بهت یاد بدم  به مردی بود داعم با دوستاش بیرون بود  زش همیشه غر میزد شاکی اونم کار ...

سگ محل که میکنم چون دگ جون مبارزه نمونده برام. اخه جالب اینجاس كاری به من نداره خودش پیشنهاد داد تنها نمونم خونه گفت برو خونه مامانت اگه دوس داری

برای همسرت سوپ .جوجه یاهرچی که حالش روبهترمی کنه درست کن ..ببربراش ..کمپوت ومیوه هم بگیر .برو خونه ی شون ..جانم ازدهنت نیوفته براش غذابکش ..لباسای راحتیشوببر حتما ادکلن خودت روبزن به لباس ها ..یه ساعتی بمون ..موقع خداحافظی ازخواهرها تشکرکن ...بااین کارت تیری به قلب سه نفرپرت می کنی ردخورنداره وگلم اصلا گوشی به دست گلایه نکن.

شما لایق هیچ درد و رنجی نیستی عزیزم. منتهی بعضیا عادت کردن به سرزنش کردن و چرت و پرت بافتن

به خداا وقتی این حرف میشنوم ک مردا هر کاری میکنن حتما زن بد بود ولی اگ ما یه کاری کنیم روانی و نمیدونم وابسته و بچه و.... اینجوری به حساب میایم 

من اگه شوهرم همچی حرکتی بکنه عمرا نه بهش زنگ میزنم نه سرمیزنم ولش کن تو خونه برا خودت خوش باش بزار با اون خواهراش خوش باشه بینم تا کجا میخواد پیش بره، من یه مدت شوهرم کل زندگیش شده بود خواهراش اونام سنشون بالاعه مجردن 

اینقد بی محلش کردم ترک کرد

برو ببین چه حرفی زدی ک این طوری باهات برخورد کردم :) ممنونم از نگرانیت :) 

راهو‌ اشتباه اومدی ، انچه تجریه کردی و نسبت بهش حساس هستی

رو اینقدر بلد نکن..کج فهمی شما ربطی به حرفای من نداشت

از خودت تفسیرش نکن..حداقل شجاعت روبرو شدن با ناخوادگاهت رو داشته باش از من بپرس حرفی ک زدی یعنی چی!

..

برای تو نمیگم رو به استارتر و بقیه

ادمی ک‌شوهرش ادم حسابش نمیکنه ولی ازش دوتا یچه داره

حتما باید به خودش رجوع کنه چه طوری اینهمه حقارت رو پذیرفته! 

و هنوزم دنبال اینه شوهرش بیاد خونه..! سه تا کامنت استارتر برای من کفایت میکرد ک بدونم ایشون چسبندگی شدید داره

جای اینخ بزنه ما تحت یارو غصه میخوره‌ چرا نیومده‌ خونه!

💕

دقیقا منم یه خواهرشوهر مجرد دارم همه از دستش کلافه شدن از بس حسود و عقده ایه همش دنبال دوبهم زنی&nbs ...

خواهرشوهرای من ۴۵ساله و۴۳ سال هستن اصن اگر خواستگاربیاد قبول نمیکنن لعنتی ها 

خدا به دادمون برسه ،میدونی سرگرمی ندارن همش میخوان فضولی کنند 

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است