2777
2789
عنوان

کی با اولین آی یو آی باردار شده؟؟

464 بازدید | 43 پست

سلام

فردا قراره آی یو آی بشم ۷تافولیکول عالی داشتم که دکتر گفت اگه اسپرمشوهرت خوب شده باشه شانست بالاست حالا اونایی که با اولین بار مثبت شدن بگن چکار کردن و چه علائمی داشتن ممنونم 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله که مثبت بشی😍

فقط باید خدا بخواد و کمکت کنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اگه شما فولیکول هاتون خوب بود احتمال مثبت شدنش بالاست

۲۱ و ۱۸ و ۱۹ و۲۰ 

۱۵و ۱۴ و۱۶

سایزشون بود

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
انشالله مثبت میشه  بعدش استراحت مطلقی؟

قربونت 

نمیدونم احتمالا فردا بهم میگه

ان شاالله که مثبت بشی😍 فقط باید خدا بخواد و کمکت کنه

مرسی عزیزم توکل به خدا

دعاکنید مثبت بشه ۴ساله منتظرم و عین ۴سالو همش دوا دکتر کردم

منم میخام این ماه ای یو ای کنم  هزینش چقدر شد بیمارستان میکنن یا مطب  من پلیکستیکم شما ه ...

من مطب انجام میدم دکتر برنجیان ۱۵۰۰هزینه انجامش میشه با آزمایشگاه و داروها و آمپول ها ۴۵۰۰شد برامن چون بیمه ندارم آزاده

بار اولته؟درد داره یا نه

آره دیگه 

فکر نکنم درد داشته باشه هرچی ام باشه از عکس رنگی بدتر نیس