2777
2789
عنوان

کی با اولین آی یو آی باردار شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۷ و ۱۸ فولیکولم بود و فرداش دکتر گفت امپول اچ سی جی بزنم و روز بعد هم آ یو آ کرد فک میکنم زود آ یو آ کرده

شما چقد بعد آمپول اچ سی جی آ یو آی شدی؟

بعد شوهرت اسپرمهای نوعA چند درصد بود

منم ۱۷ و ۱۸ فولیکولم بود و فرداش دکتر گفت امپول اچ سی جی بزنم و روز بعد هم آ یو آ کرد فک میکنم زود آ ...

من دو روز بعد از آمپول 

امروز آی یو آی شدم و عضلات شکمم شدید گرفته این طبیعیه

همه چیز شوهرم بالای ۷۰درصد بود 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

[QUOTE=320640200]من دو روز بعد از آمپول  امروز آی یو آی شدم و عضلات شکمم شدید گرفته این طبیعیه همه چیز شوهرم ب ...[/QUOTE

چرا منو زود آ یو آ کرد با فولیکول ۱۸ روز بعد آمپول آی یو آ کرد  

سلام عزیزم نتیجه گرفتی از ایو ای؟ایشالا باردار باشی گلم

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
سلام عزیزم نتیجه گرفتی از ایو ای؟ایشالا باردار باشی گلم

سلام فداتشم 

امروز روز نهمه و فعلا علائم پریود دارم سه روزه 

توکل به خدا

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
منم سه روزه آی یو آی شدم باراولمه نمیدونم چی میشه توکل بخدا

ایشالا که باردار باشی عزیزم

سری قبل هم همین کارو کرد و منفی شدم    

اگه مشکل از همسرت نباشه ۲۴ساعت بعد از آمپول آی یو آی میکنن ولی اگه اسپرم ضعیف باشه۳۶تا۴۸ساعت بعدش

سلام فداتشم  امروز روز نهمه و فعلا علائم پریود دارم سه روزه  توکل به خدا

توکل ب خدا ایشالا خدا کمکت بده نتیجه بگیری دلتو شاد کنه رحم خدا زیاده

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
توکل ب خدا ایشالا خدا کمکت بده نتیجه بگیری دلتو شاد کنه رحم خدا زیاده

انشاالله ممنونم عزیزم