2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اجنه میبینم

462 بازدید | 40 پست

والا ۶ ساله ازدواج کردم شوهرم دائما میگه موکل دارم روح میبینم نمیدونم من که حرفاشو باور نمیکنم نمیدونم راست میگه یا منو دست انداخته  

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر  من عاشق اینجور چیزام  دانشگاه بودم ی پسر گفت من اینجوریم  بعدشم اومد خا ...

خب بعد 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
یادش بخیر  من عاشق اینجور چیزام  دانشگاه بودم ی پسر گفت من اینجوریم  بعدشم اومد خا ...

اخه چیز دیگه نمیگه مه فقط مثلا نشستیم یه چند لحظه یک گوشه زل میزنه 

چیز دیگه ای نمیگه بهم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
مگه اجنه دروغه  ما چون اعتقاد نداریم ب شوخی میگیریم

نمیدونم همون دیگه نمیتونم باور کنم شایدم نمیخوام باور کنم

والا شوهر من یه رفیق داره بم میگفت پیشگو هست رفتم ننه رفیقشو دیدم ننه اش گفت پسرم گل میکشه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

تو دست انداخته 🤣🤣🤣 توام بگو میبینی الکی مبلو نشون بده بگو ببین اونجا نشسته ببین واکنشش چیه 

منم گاهی شوهرمو دست میندازم 🤣🤣🤣🤣🤣 اونم باور میکنه فرداش یادم میوفته قیافه اش فقط میخندم 🤣🤣🤣🤣🤣

https://like.timefriend.net/17104097063508730