2777
2789
عنوان

تفاوت سن سونو و اولین روز آخرین پریود در بارداری با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 53 پست
من هفت سال دنبال ای وی اف و دارو بودم یکسال بود ول کرده بودم دیگه بیخیال شدم یهو بارداذ شدم

خداروهزار مرتبه شکر. منم طبیعی باردار میشدم اما چون انعقاد خون داشتم بچها تو ۶ هفته و ۸ هفته متوقف میشدن رفتم بیمارستان ارش اونجا فهمیدن مشکل چیه دیگه خودم رضایت دادم ای وی اف

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دو روز جلوتر از پریودت هست سن بارداریت ان شالله که صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم

الان دقیقا من چندهفتمه اخرین پریودی ۲۰فروردین

۵اردیبهشت انتقال جنین ۵روزه چجوری حساب میشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خداروهزار مرتبه شکر. منم طبیعی باردار میشدم اما چون انعقاد خون داشتم بچها تو ۶ هفته و ۸ هفته متوقف م ...

منم تو ازمایش های ای وی اف که بخاطر شکست لانه گرینی مکرر دادم مشخص شد مشکل انعقادی دارم از اول بارداری تا اخرش باید آنوکسا بزنم شکمم کبود شده دیگه🫠

آنوکسا ۴۰۰۰ میزنم با آسپرین

منم تو ازمایش های ای وی اف که بخاطر شکست لانه گرینی مکرر دادم مشخص شد مشکل انعقادی دارم از اول باردا ...

من تو ۱۵هفته انوکسارو قطع کرد ولی هرشب اسپرین میخورم

الان دقیقا من چندهفتمه اخرین پریودی ۲۰فروردین۵اردیبهشت انتقال جنین ۵روزه چجوری حساب میشه

۲۵ هفته و چهار روز بر اساس پریودت هستی تو سونوی ۱۹ هفته دو روز جلو تر بودی بر اساس اون میشی ۲۵ هفته ۶ روز ولی سونوی ۱۹ هفته مهم نیستبر اساس رشد بچه است برای منم چهار روز جلو بود ولی دکتر گفت ان تی مهمه و پریود.ببشتر دکترا بر اساس سونوی ان تی حساب میکنن 

۲۵ هفته و چهار روز بر اساس پریودت هستی تو سونوی ۱۹ هفته دو روز جلو تر بودی بر اساس اون میشی ۲۵ هفته ...

ممنون گلم. الان نی نی تون ب دنیااومده؟؟؟

من خیلی دلهره دارم واسه زایمان نمیدونم چون ای وی اف کردم میشه طبیعی اورد یا ن 

به من گفت تا هفته های اخر باید بزنی

خیلی سخته توکل بخدا چاره ای نیس

ممنون گلم. الان نی نی تون ب دنیااومده؟؟؟من خیلی دلهره دارم واسه زایمان نمیدونم چون ای وی اف کردم میش ...

نه عزیزم من اخرای آبان زایمانم هست 

حالا من دوست دارم سزارین شم استرس دارم طبیعی نشم 

ای وی اف ربطی به نوع زایمان نداره اخرین سونویی که بدی بر اساس اون که وزن جنینت چقدر و کدوم طرفی قرار داره و بر اساس لگن میگن که چه نوع زایمانی باید انجام بدی

نه عزیزم من اخرای آبان زایمانم هست حالا من دوست دارم سزارین شم استرس دارم طبیعی نشم ای وی اف ربطی به ...

اهان انشائ الله ک صحیح و سالم بغل بگیری گلم پس چیزی نمونده توروخدا برامنم دعا کن برا منو تواخرین سونو ک همون ۱۹هفته بود زده بود زایمان تقریبی ۲۴دی دعا کن این سه ماهم بسلامت بگذره.

ممنون که جواب دادی عزیزم ♥️❤️🌺 ان شالله سالم بیاد بغلت🌺🌸

فدات کاری نکردم همچنین گلم

ما چند سالته؟ احساس میکنم مامان کوچولویی🤗🤩

ن کوچولو نیستم ۳۲سالم ده ساله ازدواج کردم تواین ده سال خداقسمتم نکرد اینقدررررر دکترا رفتم و حرف و حدیثا شنیدم ک جون ب لب شدم تااینجابرسم