سلام دوستان من امروز طبق پریود 8 هفته هستم ولی سونو زده 5 هفته 4 روز و جیزی نگفتن تمرار کنم دو هفته پیش 6 هفته بودم طبق پریود فقط ساک بارداری بود من لک بینی ام داره سه چهار بارم خون اومده نه خیلی ولی اومد. امروز باید قلب تشکیل میشد ولی جنین نبود دارو هام باید قطع کنم ؟ پنج شش نبه میتونم برم مرکز بهم بگن چیکار کنم هیچ امیدی ندارم دفعه دوم بود ای وی اف کردم دمار سونو گفت جنین تحلیل رفته یه چنین چیزی ولی جنینی نیست اصلا احتمالا واسه همین خونریزی و لک بینیا جنین تشکیل نشده صبر نکنم
من هفت سال دنبال ای وی اف و دارو بودم یکسال بود ول کرده بودم دیگه بیخیال شدم یهو بارداذ شدم
خداروهزار مرتبه شکر. منم طبیعی باردار میشدم اما چون انعقاد خون داشتم بچها تو ۶ هفته و ۸ هفته متوقف میشدن رفتم بیمارستان ارش اونجا فهمیدن مشکل چیه دیگه خودم رضایت دادم ای وی اف
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان دقیقا من چندهفتمه اخرین پریودی ۲۰فروردین۵اردیبهشت انتقال جنین ۵روزه چجوری حساب میشه
۲۵ هفته و چهار روز بر اساس پریودت هستی تو سونوی ۱۹ هفته دو روز جلو تر بودی بر اساس اون میشی ۲۵ هفته ۶ روز ولی سونوی ۱۹ هفته مهم نیستبر اساس رشد بچه است برای منم چهار روز جلو بود ولی دکتر گفت ان تی مهمه و پریود.ببشتر دکترا بر اساس سونوی ان تی حساب میکنن
ممنون گلم. الان نی نی تون ب دنیااومده؟؟؟من خیلی دلهره دارم واسه زایمان نمیدونم چون ای وی اف کردم میش ...
نه عزیزم من اخرای آبان زایمانم هست
حالا من دوست دارم سزارین شم استرس دارم طبیعی نشم
ای وی اف ربطی به نوع زایمان نداره اخرین سونویی که بدی بر اساس اون که وزن جنینت چقدر و کدوم طرفی قرار داره و بر اساس لگن میگن که چه نوع زایمانی باید انجام بدی
نه عزیزم من اخرای آبان زایمانم هست حالا من دوست دارم سزارین شم استرس دارم طبیعی نشم ای وی اف ربطی به ...
اهان انشائ الله ک صحیح و سالم بغل بگیری گلم پس چیزی نمونده توروخدا برامنم دعا کن برا منو تواخرین سونو ک همون ۱۹هفته بود زده بود زایمان تقریبی ۲۴دی دعا کن این سه ماهم بسلامت بگذره.
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون