2777
2789
عنوان

تفاوت سن سونو و اولین روز آخرین پریود در بارداری با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 53 پست
بسلامتی عزیزم خانمی شما سونو دادین سن بارداریتون با اخرین پریودتون برابر بود؟ ن بارداذی در ای وی اف ...

باورت میشه خودمم نمیدونم فقط تو ۱۹هفتگی رفتم سونو انومالی دکتر گفت ۱۸هفتته و ۲۴دی زایمان داری همین نمیدونم چجوری حساب میکنن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین سونویی که دادی یادت نیست گفتن چند هفته؟؟؟

تو ۱۳هفته بود هرچی حساب کردم دیدم باچیزی ک من حساب میکنم فرق میکنه چندبارم ازدکتر پرسیدم سر ب هواجواب داد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تو ۱۳هفته بود هرچی حساب کردم دیدم باچیزی ک من حساب میکنم فرق میکنه چندبارم ازدکتر پرسیدم سر ب هواجوا ...

چه جالب اولین نفری هستی ای وی اف کردی ۱۳ هفته سونو دادی 

معمولا هشت هفته میگن بیا سونو 

یادتم نیست اخرین پریودت کی بود؟ 

چه جالب اولین نفری هستی ای وی اف کردی ۱۳ هفته سونو دادی معمولا هشت هفته میگن بیا سونو یادتم نیست اخر ...

نه ازاول ک بی بی چک و ازمایشم مثبت شد هرهفته میرفتم سونو ی بار ۵هفته رفتم ی بار ۶هفته ی بار ۸ ی بار ۹ بعد ۱۳بعد ۱۷بعد۱۹ الانم گفته تو ۲۷هفته برم دهنم سرویس شد تا ب اینجا برسم نابودم کردن ایتقدررررر سونو و ازمایش دادم دیگه حالم از دوران بارداری بهم میخورد

نه ازاول ک بی بی چک و ازمایشم مثبت شد هرهفته میرفتم سونو ی بار ۵هفته رفتم ی بار ۶هفته ی بار ۸ ی بار ...

میدونم عزیزم من خودم دوبار پانکچر و چهار بار انتقال جنین و ای یو ای داشتم دهن ادم سرویس میشه

نه ازاول ک بی بی چک و ازمایشم مثبت شد هرهفته میرفتم سونو ی بار ۵هفته رفتم ی بار ۶هفته ی بار ۸ ی بار ...

میشه حداقل بگی شش هفته رفتی سونو دادی تو سونو سن جنین رو چند گفت تاریخ اخرین پریودت کی هست؟ 

میخوام حساب کنم ببینم باهم برابر بوده یا اختلاف داشته

میدونم عزیزم من خودم دوبار پانکچر و چهار بار انتقال جنین و ای یو ای داشتم دهن ادم سرویس میشه

الان بچه دارین؟؟؟

میشه حداقل بگی شش هفته رفتی سونو دادی تو سونو سن جنین رو چند گفت تاریخ اخرین پریودت کی هست؟ میخوام ح ...

اخرین پریود ۲۰فروردین

۵اردیبهشت جنین ۵روزه انتقال دادن حساب کن

الان بچه دارین؟؟؟

من باردارم عزیزم طبیعی باردار شدم 

دوستم ای وی اف کرده دکتر بهش گفته سن جنین از سن پریودیت عقب به احتمال زیاد سقط میشه میخوام ببینم کسی بوده که تو ای وی اف اختلاف سن داشته باشه یا نه فقط شما جواب دادی 

تو بارداری طبیعی تا دو هفته طبیعی میخواستم ببینم تو ای وی اف چند روز اختلاف طبیعی

من باردارم عزیزم طبیعی باردار شدم دوستم ای وی اف کرده دکتر بهش گفته سن جنین از سن پریودیت عقب به احت ...

عه چ جالب خب خداروشکر خدابراتون حفظ کنه

بخدا نمیدونم چجوری حساب میشه ازدکترمم پرسیدم جواب درستی نداد.

اخرین پریود ۲۰فروردین۵اردیبهشت جنین ۵روزه انتقال دادن حساب کن

تاریخ اخرین سونویی که دادی و گفتن چند هفته ای هم میگی؟؟ 

دوستم تو هفت هفته گفتن پنج هفته ای به احتمال زیاد عقب افتاده رشدش سه چهار روز دیگه دوباره باید سونو بده

عه چ جالب خب خداروشکر خدابراتون حفظ کنهبخدا نمیدونم چجوری حساب میشه ازدکترمم پرسیدم جواب درستی نداد.

ممنون عزیزم کاری نداره خودت هم میتونی حساب کنی تو نت بزن محاسبه ی فاصله ی دوتا تاریخ 

اخرین پریودت با اخرین سونوت رو بزن میفهمی که با سن پریودت برابر یا نه

تاریخ اخرین سونویی که دادی و گفتن چند هفته ای هم میگی؟؟ دوستم تو هفت هفته گفتن پنج هفته ای به احتمال ...

۲۷مرداد ۱۹هفته و یک روز

عه چ جالب خب خداروشکر خدابراتون حفظ کنهبخدا نمیدونم چجوری حساب میشه ازدکترمم پرسیدم جواب درستی نداد.

من هفت سال دنبال ای وی اف و دارو بودم یکسال بود ول کرده بودم دیگه بیخیال شدم یهو بارداذ شدم