2777
2789
عنوان

تفاوت سن سونو و اولین روز آخرین پریود در بارداری با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 53 پست
اهان انشائ الله ک صحیح و سالم بغل بگیری گلم پس چیزی نمونده توروخدا برامنم دعا کن برا منو تواخرین سون ...

ان شالله که صحیح و سالم میاد بغلت 

خانومی زایمان که تو سونوی ان تی برات زدن بر اساس اون تاریخ زایمانت هست فکر کنم برای شما هم چون اختلاف پریود سونو نداری همون ۲۴ دی باشه ولی اون رو در نظر بگیر برای زایمانت

زایمان هایی که سونو هفته ی بالاتر میزنه بر اساس رشد بچه میزنه 

ان شالله که صحیح و سالم میاد بغلت خانومی زایمان که تو سونوی ان تی برات زدن بر اساس اون تاریخ زایمانت ...

ممنون عزیزدلم همچنین انشای الله توکل بخدا.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن کوچولو نیستم ۳۲سالم ده ساله ازدواج کردم تواین ده سال خداقسمتم نکرد اینقدررررر دکترا رفتم و حرف و ح ...

خداروشکر که قسمتت شد من ۲۸ سالم منم هشت سال درگیر بودم پارسال یه نفر بهم یه چی گفت که سوختم از عمد هم گفت فقط گریه میکردم که چرا خدا بهم بچه نداد که بهم اینجوری بگن یه دفعه معجزه شد باردار شدم.

خداروشکر که قسمتت شد من ۲۸ سالم منم هشت سال درگیر بودم پارسال یه نفر بهم یه چی گفت که سوختم از عمد ه ...

عب نداره منم خیلی شنیدم بزار نی نیت ب دنیا بیاد باهمون دستای گوگولیش بزن تودهنشون  

راستی چیه؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دخمل😍💃🥰 ولی بچم هنوز اسم نداره با همسرم به توافق نمیرسیم

ای جانم برامنم دخمله.ای خدااااا 

منم ۰ندتا انتخاب کردم اما هنوز قطعی نشده

ان شالله که نامدار باشه و زیر سایه ی پدر مادرش بزرگ بشه عزیزم💃🥰

الهی آمین همچنین گلم ممنون از جواباتون.