2777
2789

سلام

لطفا قضاوتم نکنین فقط خواهرانه بهم راه حل بدین 

با شوهرم رو هیچی بحثمون شد و بالا گرفت هی گفت همینه که هست کیفتو جمع کن برو ، بیا پول جهازتو بدم مهرتو ببخش، باید پول اجاره رو تو بدی

من فحش دادم حمله کرد طرفم پامو کشید سرمو کوبید زمین

چند دیقه با سردرد نشستم سرجام (قبلا هم زده بود ، قول داده بود دیگه این کارو نکنه) خیلی عصبانی شدم سرم گیج میرفت

پاشدم رفتم موزرشو برداشتم رفتم کوبیدم زمین گفتم دیگه روم دست بلند نکن

پاشد تمام شیشه و بلور و گلدون های خونه رو کوبید و خورد کرد بعدم رفت طلاهام و برداشت و حلقمو ، گفت اینم جای موزر میبرم میفروشم

باز بحث کردیم گرفت انداخت رو تخت پارچه رو گذاشت جلو دهنم قشنگ مرگ و حس کردم هرچقد گفتم نفسم داره میره گفت بره بهتر

لحظه ای که دیگه نتونستم نفس بگیرم جیغ زدم بیشتر خفم کرد(قبلا هم این کارو کرده بود و میدونست فوبیای خفگی دارم و زود نفسم بند میاد

چون تازه از خونه مامانم برم گردونده بود دوباره نرفتم خونه مامانم اینا

موندم

الان سه روزه غذا نمیزارم و خونه پر شیشس

بنظرتون تمیز کنم ؟

یا بیدارش کنم بگم پاشو تمیز کنیم 

یا یه تمیز کردن ارزش حرف زدن باهاش و نداره؟

بنظرتون چیکار کنم با زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خفگی به منم دست داد چقد وحشتناکه

همسایه ها نیومدن جلو درتون با اون همه سروصدا؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اگر زندگیتون درست نمیشه تمومش کنید  یعنی چی تا حد مرگ کتک زدن میدونم تو موقعیتش نبودم و نبای ...

نه بی نهایت ترسو ام

همه حق و به تون میدن

به من نه

میگن باید بگی چشم

من گاو هنوز یذره دوس داشتنم مونده 

عزیزم پس چرا با این پشتوانه ای که داری این زندگی رو تحمل میکنی برو و خودت رو نجات بده

چون همش اسمه با ترومای کودکی بزرگ شدم

میخوام یه بار دیگه تلاش کنم 

من این مرد و اینجوری کردم روشو باز کردم

یارو میخاسته رسمن تورو بکشه

تو فکر شیشه های رو زمینی؟

با قاتلای تو زندان چ فرقی داره شوهرت؟؟

همچنان میخای زندگیتو حفظ کنی؟

بلفرض ک زندگیتو حفظ کردی

مطمئن باش بازم اینکارارو تکرار میکنه