2777
2789
عنوان

شما بودین قبول میکردین؟

206 بازدید | 33 پست

خاستگاری ک موقعیتش عالی باشه ولی از لحاظ چهره ب دلتون ننشسته باشه؟میترسم بعدش کسی ک تایپمه رو ببینم و حسرت بخورم  

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

چهره حتما باید به دلت بشینه ، وگرنه بعدا مشکل درست میشه 

حالا چندبار باهم رفت و آمد کنین شاید یهو به دلت نشست

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

آره منم اوایل چهره همسرم به دلم ننشسته بود ولی الان احساس میکنم خوشگلترین مرد دنیاس،بنظرم اخلاق خوب خییلی تاثیر داره تو زندگی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بیستو یک سالمه اون بیستو چهاره ساله آخر دندون هست 

بیشتر از همه چی جذب خونوادش شدم تا خودش 🥲خیلی خانواده سرشناس و سطح بالا  دارن 

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼
نه  چهره حتما باید به دلت بشینه ، وگرنه بعدا مشکل درست میشه  حالا چندبار باهم رفت و آمد ...

من از مرد چشم رنگی خوشم نمیومد این چشماش سبزه و چون من قدم بلنده خیلی تفاوت قدی هم نداریم

سلام من اخلاق و ایمان و خانواده اش و تربیتش برام مهم بود نه قیافه اش اشتباه نکن پاشو باهاش برید مرکز مشاوره پیش اقای دکتر حسین گلرخی اگر تهرانی کمکت میکنه بهت انتخاب کنی

دختر برادرم رفت یا خواستگارش چند جلسه پیشش تست دادند وخواستگار رو تایید کرد واوکی داد و دوهفته دیگه بله برونشه ۲۱ بار رفتند بیرون همو شناختند برادرم شش ماهه تحقیق کرده روش خونه ی  همدیگه رفتند خلاصه خوب شناختش و بعد اوکی داد 

ظلهر مهم نیست باطن مهمه