2777
2789
عنوان

شما بودین قبول میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط که قیافه نیست

شخصیت.رفتار.اعتقادات مذهبی.خانواده.شغل.خونه.تناسب اندامی و...

خیلی معیارا باید در نظر گرفته بشن

اگه همه چیزش اوکیه فقط قیافش در حد اینی هست که بشه باهاش بری تو اجتماع و به اطرافیانت بعنوان همسر معرفیش کنی حتما قبول کن

بیستو یک سالمه اون بیستو چهاره ساله آخر دندون هست  بیشتر از همه چی جذب خونوادش شدم تا خودش 🥲خ ...

من با این شرایط حتما قبول میکردم

ممکنه ی کسی بیاد ک از نظر ظاهری جذاب و زیبا باشه ولی همچین موقعیتی رو نداشته باشه. 

بنظرم بعدها افسوس میخورید

اخلاق ش چطوره اعتقادی بهم می خورید مالی چطوره

مالی ما متوسط رو ب بالاییم اونا خیلی خیلی پولدارن

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼
من با این شرایط حتما قبول میکردم ممکنه ی کسی بیاد ک از نظر ظاهری جذاب و زیبا باشه ولی همچین موقع ...

وای خیلی میترسم از این موضوع🤦🏼‍♀️

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼
اخلاق ش چطوره اعتقادی بهم می خورید مالی چطوره

یکم جدیه البته فک کنم ب خاطر کارشه برعکس من خیلی بگو بخند دارم و شوخی میکنم 

اعتقادی هم دو تامون کمی تا اندکی آزادیم 

من از مرد چشم رنگی خوشم نمیومد این چشماش سبزه و چون من قدم بلنده خیلی تفاوت قدی هم نداریم

مهم به دل نشستنه حالا هرگز که میخواد باشه 

حتی ممکنه از یه کسی خوشت بیاد و به دلت بشینه که کاملا با معیارهایی که داشتی متفاوته 

حتما اول این موضوعو حل کن بعد تصمیم بگیر 

اونم گناه داره ، حقشه که همسرش از ظاهرش خوشش بیاد 

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿
از قیافش بدت میاد؟ 

چشماش سبزه 

من زیاد از آدم چشم رنگی خوشم نمیومد 

تفاوت قدی هم نداریم

وای خیلی میترسم از این موضوع🤦🏼‍♀️

من ۳۳ سالمه و مجردم

کلی خواستگار داشتم. زمانی ک هم سن شما بودم مثل  شما دنبال ی کیس همه چی تموم بودم ک هم ظاهرش خوب باشه،هم شغلش و هم خانوادش و...

من ک همچین ادمی سر راهم قرار نگرفت. نمی دونم شاید شرایط شما فرق بکنه. 

این مورد هم شغلش خوبه و هم ب گفته خودتون خانوادش. توی ازدواج خانواده خیلی خیلی مهمه

یکم جدیه البته فک کنم ب خاطر کارشه برعکس من خیلی بگو بخند دارم و شوخی میکنم  اعتقادی هم دو تام ...

چند سری قبل نامزدی بیرون برید خانواده بدانند

بعد تصمیم بگیر

چون ۵۰   ۵۰ ای