کرمانی هستم ولی خوشمزه درست میکنم
رازش اینه شنبلیله یک سوم گشنیز باشه
من گشنیز رو سرخ میکنم حسابی آخر سر شنبلیله اضافه میکنم و فقط تفت میدم
برای پخت پیاز رو سرخ میکنم بعد سبزی سرخ شده اضافه میکنم بعد سیر رنده شده چون من بوی سیر داغ دوست ندارم سیر رو سرخ نمیکنم شما میتونی همراه پیاز سرخ کنی مرحله بعد تمبر هندی که خیس دادی و از صافی ردش دادی اضافه کن و یک یا دوقاشق رب انار ادویه شامل ردچوبه فلفل سس فلفل یا ادویه مخصوص ماهی
بعد آب بریز یه کم جوشید ماهی سرخ شده که ماهی با آرد غلطیده باشه من با هوور درست میکنم خوب میشه