2777
2789

ممنونم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

سبزی قلیه رو خوب سرخ کن چند حبه سیر بریز آب تمر هندی رو هم بریز با آب بزار بجوشه یه ربع بیست دقیقه قبل جا افتادن ماهی رو سرخ کن اضافه کن 

اگه ترش دوست داری تمرهندی بیشتر بریز 

جنوبی ها ماهی رو سرخ نمیکنن ولی سرخش کنی خیلی خیلی بهتره

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرمانی هستم ولی خوشمزه درست میکنم 

رازش اینه شنبلیله یک سوم گشنیز باشه 

من گشنیز رو سرخ میکنم حسابی آخر سر شنبلیله اضافه میکنم و فقط تفت میدم 

برای پخت پیاز رو سرخ میکنم بعد سبزی سرخ شده اضافه میکنم بعد سیر رنده شده چون من بوی سیر داغ دوست ندارم سیر رو سرخ نمیکنم شما میتونی همراه پیاز سرخ کنی مرحله بعد تمبر هندی که خیس دادی و از صافی ردش دادی اضافه کن و یک یا دوقاشق رب انار ادویه شامل  ردچوبه فلفل سس فلفل یا ادویه مخصوص ماهی 

بعد آب بریز یه کم جوشید ماهی سرخ شده که ماهی با آرد غلطیده باشه من با هوور درست میکنم خوب میشه 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز