2777
2789
عنوان

شما هم اینجوری هستید اکه اگه کسی کنارتون غذا بخوره و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 89 پست
خیلی دوس دارم اینکارو بکنم بخدا کلی زحمت میشکم یه ماکارونی رو دو ساعت طول میکشه بپزم بسکه میمونم با ...

دوبار اه و پیف کرد بلندنشی چیز دیگه درست کنی یادمیگیره ناشکری نکنه

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بخاطر شوهرم میخام برم هرچی غذا توی یخچاله بندازم بره بخدا اندازه دو وعده میشه ماکارونی هست م ...

عزیزم‌چرا زیاد درست میکنی

غذای مونده طعم و مزه قبل رو نداره

به اندازه و حتی از اندازه تون هم کمتر درست کن

همون وعده تموم شه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

دلم نمیاد بخدا خودم خیلی از این همه اسراف حالم بد میشه ولی وقتی نمیخورن خب چکار کنم 

خودت بخور اضافی اومد بزار فریزر برا مواقعی کهحال نداری غذا بزاری

رو شخصیتت کار کن عزیزم اینطوری لطمه میبینی برعکس اگر این اتفاق برای من بیوفته چنان با ولع میخورم ...

آخه زورم میاد

به این فکر میکنم اگه این غذا رو جاریم میپخت چقد ازش تعریف میکرد

بخدا هر غذای جدیدی که من امروز میپزم اونا بعد ۵ سال یاد میگیرن که بپزن

بعد از اونا انقد تعریف میکنه حای اگه یه غذا معمولی باشه

ولی حتی یادش نمیاد که منم یه روز اینو درست کردم و چه حرکات زشتی از خودش نشون داده بخدا یادش نمیاد

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوبار اه و پیف کرد بلندنشی چیز دیگه درست کنی یادمیگیره ناشکری نکنه

هیچوقت بلند نشدم چیز دیگه درست کنم

ولی خودمم اشتهام کور میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم نمیاد بخدا خودم خیلی از این همه اسراف حالم بد میشه ولی وقتی نمیخورن خب چکار کنم 

خوب اونا نخورن شما بخور ، چرا انقدر وابسته ای به بقیه ؟ خوششون نیومد که نیومد برن نون و ماست بخورن یا تخم مرغ یا نون و پنیر . 

شما راحت غذای خودت رو بخور 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خیلی دوس دارم اینکارو بکنم بخدا کلی زحمت میشکم یه ماکارونی رو دو ساعت طول میکشه بپزم بسکه میمونم با ...

تازه ازدواج کزدی؟

شوهر منم تو اشپزی سخت گیر هست خیلی

هر چه از دوست رسد نیکوست...
عزیزم‌چرا زیاد درست میکنی غذای مونده طعم و مزه قبل رو نداره به اندازه و حتی از اندازه تون هم کمتر ...

به اندازه درست میکنم ولی وقتی نمیخورن همش میمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه زورم میاد به این فکر میکنم اگه این غذا رو جاریم میپخت چقد ازش تعریف میکرد بخدا هر غذای جدیدی ک ...

شوهر من اوایل ازدواج بادمجون لب نمیزد، لوبیا سبز تو غذا میدید جدا میکرد، عدسی و ابگوشت نمیخورد الان دیگه کاری کردم هرچی بزارم میخوره مادرشوهرم میگه چیکار کردی میخوره؟ مجرد بود لب نمیزد

اول اینکه غذا زیاد نپز،طوری درست کن که تو همون وعده تموم بشه

دوم هرکی نخورد بگو تو یخچال نون و پنیر هست بردار بخور

چهاربار اینو بگی دیگه ناز نمیکنن

گناه داره برکت غذا رو میریزی دور

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....