2777
2789
عنوان

شما هم اینجوری هستید اکه اگه کسی کنارتون غذا بخوره و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 89 پست
منم شده گوشت نداشته باشیم ولی اسفناج میذارم انقدر خوششون میاد یا کوکو یا آش مگه فقط گوشته میتونی ...

نه به خودش نمیرسه

تازه زنگم میزنه به داداشش میگه امروز همش گشنه بودم اونا هم فکر میکنن من غذا درست نمیکنم یا اهمیت نمیدم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا همینطوره بخدا ولی من اشتهام کور میشه و اعتماد بنفسم کم میشه هر کاری میکنم انگار منو نمیبینه ...

عزیزم دیگه براش نپز شوهرمن تخم مرغ هم بذارم جلوش هیچی نمیگه چرا خودتو کوچیک میکنی نخورد فدای سرت

خدایا خودت کمک کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیگه براش نپز شوهرمن تخم مرغ هم بذارم جلوش هیچی نمیگه چرا خودتو کوچیک میکنی نخورد فدای سرت

همه جا جار میزنه

خیلی حرص میخورمچکار کنم زورم بهش نمیرسه🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وسواس داری؟  هی به ذهنت میاد بریزی دور  اگر نریزی راحت نمیشی درسته هی درگیر ذهنت

وسواس ندارم ولی دیگه ظرفی برام نمونده همشون پر غذا داخل یخچاله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وسواس ندارم ولی دیگه ظرفی برام نمونده همشون پر غذا داخل یخچاله

اگر هی به ذهنت میاد بریزی دور 

و اگر نریزی دور ذهنت درگیره 

و نسخواره فکری داری 

به این میگن وسواس فکری 

و سواس فقط تمیز ی و کثیفی نیست 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
اگر هی به ذهنت میاد بریزی دور  و اگر نریزی دور ذهنت درگیره  و نسخواره فکری داری  ب ...

میدونم عزیزم

نه اینجور نیستم

هم ازحرص خودش 

هم از شلوغی یخچال

هم از پر بودن ظرفای مورد استفادم

هم اینکه فاسد میشن دیگه قابل خوردن نیستن

میریزم دور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن انگار انتظار داره من از گوشت تنم ببرم براش قیمه بپزم خب چکار کنم با توجه به مواد غذایی که د ...

میدونم چی میگی

مرد بد غذا رو باید با چوب زد

میخای ی پیاز اضافه تر بزن غذاهات سرخ کن با ادویه بیشتر 

شاید اداش کمتر شد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

میدونم عزیزم نه اینجور نیستم هم ازحرص خودش  هم از شلوغی یخچال هم از پر بودن ظرفای مورد استف ...

رو لبه پنجره برنج های مونده بریز پرنده ها بخورن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همه جا جار میزنه خیلی حرص میخورمچکار کنم زورم بهش نمیرسه🥺

نقطه ضعف گرفته ازت ، راه حلش بی تفاوتیه . شما که امروز نیومدی تو خانوادشون ، 10 ساله داری باهاش زندگی میکنی ، اطرافیان اگه انصاف داشته باشن که میدونن الکی میگه ، اگه بی انصاف باشن هم که کاری از دستت برنمیاد پس الکی حرص نده خودت رو . 

اینهمه پختی و به همه گفته گشنه موندم ، یه چند روز واقعا نپز که حداقل زحمت اضافه نکشی براش و دلت بسوزه . 

از امروز قهر نباش ولی سرسنگین ، یه غذای خوشمزه به اندازه خودت و دختر کوچیکت بپز ، موقع غذا هم اصلا نگو بهش ، برای خودت قشنگ سفره پهن کن و بشین با خیال راحت بخور و بعد هم جمع کن . حرفی زد هم بگو تو که نمیخوری منم حوصله ندارم بپزم بریزم دور . احتمالا درست میشه بعد یه مدت . میفهمه که اینجوری نمی تونه اذیتت کنه و فقط خودشه که گشنه میمونه . 

امتحان کن ببین چی میشه ، ضرر نداره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
توکه منی

💪😎

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نقطه ضعف گرفته ازت ، راه حلش بی تفاوتیه . شما که امروز نیومدی تو خانوادشون ، 10 ساله داری باهاش زندگ ...

چشم عزیزم ممنون از راهنماییتون💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم عزیزم ممنون از راهنماییتون💖

ان شاءالله که حل بشه مشکلت ، بعدا بیا خبر بده که نتیجه داشت یا نه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم